Cei mai rapizi poștași gălățeni

Cei mai rapizi poștași gălățeni
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Oficiul Județean de Poștă Galați și filiala locală a Sindicatului Lucrătorilor Poștali din România au organizat, sâmbătă, 8 iulie, în Grădina Publică, faza județeană a competiției profesional-sportive „Marșul factorilor poștali”, ajunsă la a 43-a ediție. Invitat special a fost Daniela Antipov, fostă atletă de performanță a Galațiului, acum în calitate de arbitru.

În întrecerea fetelor, cele mai rapide poștărițe au fost: 1. Lupică Ecaterina (OPD Galați), 2. Ilie Monica (OPD Galați), 3. Mănăstireanu  Ecaterina (GER  Frumușița - OZP Galați).

La băieți, locurile de pe podium au fost ocupate de: 1. Ciocănel Daniel (OZP Tecuci), 2. Mlăjeru Gheorghe (GER Fârțănești - OZP Galați), 3. Mocanu Daniel (OP Tecuci 1).

Câștigătorii primului loc, atât la fete, cât și la băieți, vor participa la etapa națională a competiției, care va avea loc în perioada 4-6 august, la Alba Iulia.

Pentru cei mai buni mărșăluitori, dintre poștașii calificați la etapa națională, provocarea merge mai departe: în fiecare toamnă are loc Balcaniada Factorilor Poștali. În decursul anilor, postașii români și-au construit o reputație serioasă la Balcaniadă, reușind să câștige zeci de medalii de aur, argint și bronz.

Citit 1285 ori Ultima modificare Duminică, 16 Iulie 2023 05:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.