O nouă „promoţie” de miri de aur

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Sărbătoarea iubirii şi a fidelităţii, la Teatrul Muzical *

Mirii cărunţi ai Galaţiului au fost din nou premiaţi la Teatrul Muzical „Nae Leonard”. Nu mai puţin de 150 de cupluri care au depus jurământul căsătoriei în urmă cu 50 de ani au primit din mâna primarului Dumitru Nicolae diploma de onoare, cecul de 500 de lei, flori şi un spectacol de suflet.

Primarul a pierdut şirul „promoţilor” premiate până acum, dar speră să le contabilizeze corect la viitoarea rundă de premianţi în căsnicie: alte 140 de cupluri cu jumătate de veac înscris pe certificatul de căsătorie aşteaptă cu nerăbdare finele lunii pentru a fi sărbătorite.

„A fost foarte frumos. Am rămas surprins că majoritatea premianţilor erau încă în putere, foarte activi şi dornici să se pozeze cu mine, să mă întrebe de sănătate. Chiar a fost foarte impresionant!”, ne-a declarat primarul Nicolae.

Cuplurile cu jumătate de veac de experienţă le-ar putea da lecţii de rezistenţă, înţelegere şi susţinere tinerilor de azi.

Galaţiul ar avea motive să intre în cartea recordurilor cu atâtea perechi longevive. În cei 4 ani de când municipalitatea premiază cuplurile cu jumătate de veac de căsnicie, numărul soţilor care au fost sărbătoriţi se apropie, dacă nu cumva a depăşit deja, de 3.000.

Citit 1290 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.