Încă 217 gălățeni merg la tratament balnear

Încă 217 gălățeni merg la tratament balnear
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Pentru seria a XV-a de tratament balnear din data de 13 octombrie, Casei Județene de Pensii (CJP) Galați i s-a repartizat un număr total de 217 bilete de tratament balnear, informează instituția gălățeană. Repartizarea acestora către beneficiari s-a realizat, pe 28 septembrie, de către Casa Națională de Pensii Publice, în sistem informatic integrat, utilizând aplicația informatică SPA, pe baza cererilor depuse de solicitanți până la această dată. Seriile de plecare sunt în datele de 13, 14, 15 și 16 octombrie.

Pentru afecțiuni cardio-vasculare, au fost alocate 26 de bilete, din care câte 12 la Covasna și Vatra Dornei și două la Tușnad.

Pentru afecțiuni reumatismale s-au dat 175 de bilete, din care cele mai multe (136) la Lacu Sărat. S-au mai alocat 12 bilete la Amara, zece la Sărata Monteoru, șapte la Felix și câte două la Bala, 1 Mai, Herculane, Nicolina și Pucioasa.

Șapte bilete de tratament, toate la Slănic Prahova, au fost disponibile pentru afecțiuni reumatismal-respiratorii, iar alte nouă s-au alocat pentru afecțiuni reumatismal-digestive: patru la Căciulata, trei la Călimănești și două la Slănic Moldova.

Toate cele 217 bilete alocate Casei Județene de Pensii Galați au fost deja repartizate nominal, conform prevederilor legale în vigoare. La momentul actual nu există bilete de tratament disponibile sau nerepartizate, precizează CJP Galați.

Relații referitoare la biletele de tratament pot fi obținute de către pensionarii și asigurații gălățeni prin telefon, la numărul 0236 410 150.

Citit 1399 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Octombrie 2023 12:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.