Sărbătoare aurie la Şcoala Nr. 33

Sărbătoare aurie la Şcoala Nr. 33
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sfântul Dumitru este patronul spiritual al Şcolii Nr.33, motiv pentru care dascălii din această unitate de învăţământ şi-au propus să uite deocamdată de problemele lor şi să se gândească, alături de elevi şi de părinţii lor, la  sărbătoare.

De-a lungul întregii săptămâni se organizează o serie de manifestări pentru care s-a depus multă muncă şi mult suflet: concursuri (de colaje, de povestiri, de produse lucrate manual, de cultură generală, de educaţie rutieră, de matematică), competiţii sportive, expoziţii („Florile – parfum şi culoare”, „Aniversarea şcolii mele”, „Sfintele icoane – oglinzi ale cerului pe pământ”), scenete în limba română, engleză şi franceză,  şezători literare, premieri ale elevilor care au participat la diverse activităţi extraşcolare.

Printre cele mai aşteptate manifestări se numără şi parada costumelor de Hallowen, care s-a desfăşurat ieri, dar şi spectacolele de teatru şi excursia planificată pentru sâmbătă. Colectivul de redacţie al revistei „Caleidoscop” va întocmi săptămâna aceasta un supliment care să adune între pagini, spre amintire, toate momentele de sărbătoare.

Citit 641 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.