Salariații Damen au adus magia Crăciunului elevilor din zona Cudalbi

Salariații Damen au adus magia Crăciunului elevilor din zona Cudalbi
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

În perioada sărbătorilor de iarnă, colaborarea strânsă dintre Compania Damen România și Liceul Tehnologic Nr. 1 Cudalbi a adus bucurie elevilor din zonele limitrofe: Școala Gimnazială "Prof. Emil Panaitescu" Cudalbi, Școala Gimnazială "Doamna Nica" Valea Mărului, Școala Gimnazială Nr. 1 Grivița și Școala Gimnazială "Elena Negri" Costache Negri. Acest parteneriat dedicat învățământului dual (calificarea sudor) a avut un impact semnificativ în comunitatea locală.

Elevii din aceste comune, care au legături strânse cu liceul și sunt implicați în programul de învățământ dual susținut de Damen, au fost parte integrantă a acestei inițiative caritabile.

Salariații Damen au răspuns cu generozitate scrisorilor trimise de către elevi, iar dorințele și nevoile acestora au fost transformate în daruri, pentru a aduce zâmbete și fericire în inimi, în preajma sărbătorilor. Copiii s-au bucurat de ceea ce au primit şi chiar a doua zi au venit la școală îmbrăcați și încălțați cu darurile. Un elev care s-a bucurat de generozitatea acestor oameni cu suflet mare le-a mulțumit chiar în versuri: "Apreciez tot ce-ați făcut/ Pentru mine foarte mult/ Nici nu știți ce mult înseamnă/ La nevoie mare-o haină!".

De la dulciuri și jucării, până la îmbrăcăminte și alte diverse obiecte, aceste daruri au reprezentat o dovadă incontestabilă a angajamentului față de comunitate și a dorinței de a-i sprijini pe elevi în educația și viața lor de zi cu zi.

Prof. Lilian Ceoromila, director

Prof. bibl. Constanța Mihalache

Citit 1746 ori Ultima modificare Joi, 21 Decembrie 2023 14:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.