Spuneţi „NU” dependenţei

Spuneţi „NU” dependenţei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La Colegiul Economic Virgil Madgearu Galaţi a început marţi seria de acţiuni educative din cadrul proiectului „Fii atent, nu dependent!”.

Proiectul iniţiat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Galaţi a reunit reprezentanţi ai mai multor instituţii locale, preocupate de informarea tinerilor liceeni asupra consecinţelor consumului de substanţe etnobotanice.

Acţiunea a prezentat – prin agentul principal Ramona Axinte - situaţii reale în care s-au aflat tinerii care au consumat substanţe etnobotanice. Elevii prezenţi au primit broşuri informative ale campaniei, „operaţiunea” de sensibilizare a tinerilor continuând în clase.

Astfel, atât cei 30 elevi de la Colegiul Economic, cât şi 10 colegi de la Şcoala Postliceală Sanitară „Christiana” Galaţi, coordonaţi de profesor Vasilica-Sorina Cîrlan, au format echipe şi împreună au creionat profilul consumatorului de substanţe etnobotanice, profilul tânărului de succes şi modalităţi alternative sănătoase de petrecere a timpului liber în grupul de prieteni.

Să vă mai spunem că binele a câştigat, iar etnobotanicele nu au avut succes? Este mai mult decât clar, dar am prefera să nu vorbim doar despre un joc.

Citit 1471 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.