Târgu Bujor va avea o nouă staţie de ambulanţă

Târgu Bujor va avea o nouă staţie de ambulanţă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Staţia de Ambulanţă din Târgu Bujor, care îşi are cartierul general în curtea Spitalului Orăşenesc (FOTO), va avea un sediu nou. Acesta va fi construit în acelaşi perimetru, în locul actualelor garaje, care arată deplorabil şi care vor fi demolate. Imobilul nou va avea două niveluri. La parter vor fi garajele pentru autosanitare şi fronturile de lucru pentru service auto, iar la etajul întâi vor fi amenajate spaţiile pentru ambulanţieri: dispecerat, birouri, vestiare etc.

Lucrările, care vor începe în perioada imediat următoare, se vor încheia, cel mai probabil, la sfârşitul anului 2011 sau la începutul lui 2012, apreciază directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA), dr. Mihai Polinschi.

Potrivit aceleiaşi surse, construirea noii Staţii de Ambulanţă de la Târgu Bujor va fi finanţată de Consiliul Judeţului Galaţi. „Consiliul Judeţean a alocat 350.000 de lei pentru startul lucrărilor. Investiţia totală se va cifra la 1,2-1,3 milioane de lei”, a declarat, vineri, directorul SJA Galaţi, dr. Mihai Polinschi.

Dispensarul TBC este reabilitat

Investiţiile în sistemul sanitar din Târgu Bujor nu se opresc aici. Clădirea care găzduieşte Dispensarul TBC din oraş este reabilitată, tot cu fonduri de la CJ.

„Sunt refăcute sistemele de canalizare şi de alimentare cu apă potabilă şi cu energie electrică ale clădirii. Pentru această lucrare, Consiliul Judeţean a alocat 200.000 de lei”, a afirmat primarul oraşului Târgu Bujor, Ştefan Arfire.

Citit 1025 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.