Marea Debarasare, la sfârşit de an

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Agenţia Regională pentru Protecţia Mediului Galaţi anunţă că pe 3 şi 4 decembrie se va derula la Galaţi ultima ediţie din acest an a campaniei de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice, numită generic Marea Debarasare.

Într-o informare a Agenţiei Regionale pentru Protecţia Mediului Galaţi se arată că acţiunea va implica, alături de producătorii de astfel de aparate, operatori de salubritate, instituţii de mediu, dar şi primării şi consilii locale din mediul rural.

„În ediţia desfăşurată în perioada 1 - 2 octombrie, Regiunea Sud Est a ocupat primul loc în clasamentul pe regiuni, cu cea mai mare cantitate de deşeuri colectate (129.097 de kilograme, din care 70.289 de kilograme au fost strânse din mediul rural). Pentru această ediţie se va organiza colectarea din mai multe localităţi rurale, din judeţele Brăila, Buzău, Constanţa, Galaţi şi Vrancea”, se arată în documentul respectiv.

Pentru judeţul nostru judeţul, colectarea o va face o firmă de specialitate care se va deplasa pe traseul Tecuci - Drăgăneşti - Barcea - Umbrăreşti - Iveşti - Lieşti - Piscu - Slobozia - Schela. Gălăţenii care doresc să scape de vechile aparate electrocasnice pot apela numărul de telefon 0336/102115 şi pot stabili astfel preluarea deşeurilor direct de la domiciliu. 

Citit 645 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.