Dragoste şi violenţă - peste 100 de încăierări mamă-fiu

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O gălăţeancă de 69 de ani a ajuns la Urgenţe după ce, susţine ea, fiul a bătut-o din nou. Nu s-a întâmplat pentru a suta oară – asta a fost ceva mai demult. Între timp, suma rotundă a fost depăşită, mai spune femeia.

Părerea noastră: ori bătăile despre care vorbeşte femeia au loc periodic - o dată pe săptămâna, spre exemplu, sau numai într-o zi anume a săptămânii – ori are ea un răboj foarte bine pus la punct.

Nu de alta, dar atâtea ploi de lovituri ţi-ar putea afecta considerabil simţul cronologic. Sursele  noastre susţin că şi pacienta ar fi, de multe ori, arţăgoasă cu fiul şi că aceasta este calea deschisă spre conflict. Bătăile le câştigă, evident, fiul. 

„Dragostea de mamă este o virtute. Numai că orice virtute prin exagerare poate deveni viciu. La Spitalul Clinic de Urgenţă Galaţi a fost internată, în secţia de Neurochirurgie, o doamnă trăznită cu toporul în moalele capului”.

„Doamna de 69 de ani a fost agresată de fiu. Serialul agresiunii numără peste o sută de episoade. Chiar şi aşa, zice că nu vrea să-l denunţe pentru că se gândeşte la nepoţi şi îi este milă”.

„Ei bine, orice milă riscă să se transforme în silă. Să sperăm că se va întâmpla cât mai repede”, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa.

Citit 459 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.