Voluntari premiaţi de ziua lor

Voluntari premiaţi de ziua lor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Acţiune a Asociaţiei Respect şi a Crucii Roşii Galaţi *

De Ziua Internaţională a Voluntarului, Asociaţia Ia Respect şi filiala locală a Crucii Roşii i-au premiat pe tinerii care, fără să tragă vreun folos material, şi-au sacrificat timpul liber pentru a le fi de folos celor loviţi de soartă.

Fiecare dintre cei 20 de voluntari ai „Respect” prezenţi la sediul „Vieţii libere” a primit câte o diplomă pentru efortul depus în ultimele luni. Dealtfel, ne spun fondatorii asociaţiei, diplomele reprezintă doar o răsplată simbolică.

Majoritatea voluntarilor de la „Respect” sunt elevi pentru care contează nu atât recunoaşterea formală a meritelor, cât bucuriile pe care le aduc celor aflaţi în nevoie, alături de utilitatea stagiului de voluntariat în viitoarele lor cariere.

Premiile acordate ieri le-au revenit voluntarilor în principal pentru  implicarea lor activă în campania de ajutorare a victimelor inundaţiilor din vară.

„Acestea nu sunt însă singurele merite pentru care cei 17 voluntari ai noştri primesc astăzi premii. Preţuim implicarea lor în toate proiectele pe care le desfăşurăm”, ne-a spus şi directorul Crucii Roşii Galaţi, Gheorghiţă Hogea.

Unul dintre voluntarii marcanţi ai filialei, Ioan Florin, ne spune că astăzi Crucea Roşie merge la Centrul de Plasament „Radu Negru” unde, alături de membrii Asociaţiei Studenţilor Creştini Ortodocşi Români (ASCOR), le va oferi copiilor jucării şi un program de divertisment. Tot astăzi începe şi o campanie de donare de sânge a Crucii Roşii.

Citit 640 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.