„Primeşti mai mult decât dăruieşti”

„Primeşti mai mult decât dăruieşti”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După 40 de ani de catedră, doamna Doina Gheorghiu, profesor pensionar, nu ar fi putut rămâne departe de elevi şi de şcoala pe care a slujit-o toată viaţa. Şi-a continuat misiunea de dascăl devenind voluntar al Fundaţiei „Inimă de Copil” din Galaţi.

De ce? „Sunt un om obişnuit, care a avut marele noroc să aibă parte de părinţi, învăţători şi profesori minunaţi. Din admiraţie şi din dragoste pentru ei, am dorit să le urmez exemplul şi am îndrăgit profesia de dascăl, ca să pot şi eu, la rândul meu, să-i învăţ pe alţii ce este bun şi frumos”.

„După o activitate de 40 de ani la catedră, am rămas cu aceeaşi pasiune de educator, iar munca de voluntar pe care o desfăşor în prezent îmi aduce o deosebită bucurie şi mulţumire sufletească”.

„Munca aceasta de voluntar mi se pare o experienţă minunată, care îmbogăţeşte viaţa: primeşti mai mult decât dăruieşti!”, mărturiseşte dăscăliţa voluntară a cărei prezentare a fost inclusă şi în publicaţia naţională „Portret de voluntar”, ediţia 2010. Doina Gheorghiu este unul dintre zecile de voluntari ai „Inimii de Copil” .

Pentru că pe 5 decembrie a fost Ziua Internaţională a Voluntarilor, Fundaţia „Inimă de Copil” a adresat un MULŢUMESC sincer tuturor celor care au ales să se implice în acest fel.

Inimă de Copil crede cu tărie că voluntariatul poate fi o forţă care să schimbe cu adevărat oamenii, comunităţile, societatea în care trăim, cu atât mai mult într-un timp în care încercăm să ne regăsim valorile.

Citit 1292 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.