„Christiana” şi stelele voluntariatului gălăţean

„Christiana” şi stelele voluntariatului gălăţean
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Moş Nicolae a venit şi la voluntarii gălăţeni – chiar cu o zi mai devreme *

Astfel, duminică, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Galaţi a decernat, la Casa de Cultură a Studenţilor, şapte categorii de premii: cel mai bun proiect de voluntariat al anului, coordonatorul de voluntari al anului, cel mai tânăr voluntar, cel mai vârstnic voluntar, ONG-ul cu cei mai mulţi voluntari, campania de voluntariat  a anului şi voluntarul anului.

Cadourile oferite au constat în geantă de documente, ceas de mână, set de pixuri, suport cărţi vizită.

Spectacolul-supriză organizat de Palatul Copiilor Galaţi şi coordonat de Camelia Nenu a avut loc după decernarea premiilor. Din 1985, ziua de 5 decembrie este declarată de ONU Ziua Internaţională a Voluntarului, pentru recunoaşterea eforturilor şi meritelor voluntarilor din întreaga lume. La Galaţi, DJST organizează anul acesta cea de-a treia ediţie.

Şi pentru că Premiul ONG-ului cu cei mai mulţi voluntari a fost decernat Asociaţiei Filantropice Medical-Creştine „Christiana” Galaţi, aceasta a organizat la sediul Fundaţiei Împreună, începând cu ora 13.00, atât  pentru voluntari, cât şi pentru coordonatorii de voluntari un spectacol intitulat „Stelele voluntariatului”.

Acţiunea s-a încheiat cu o invitaţie la dans şi cu o cupă de şampanie oferită de organizatori – „Christiana” şi DJST Galaţi. Profesoara Sorina Cîrlan:

„Sper că această acţiune a reprezentat  o recunoaştere a altruismului şi abnegaţiei cu care voluntarii şi coordonatorii lor înţeleg să contribuie la îmbunătăţirea vieţii semenilor lor. Pentru că toţi au demonstrat prin fapte crezul ˝Cristianei˝: OAMENI  PENTRU OAMENI”.  

Citit 1284 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.