Apaterm nu mai vrea să încaseze facturile!

Apaterm nu mai vrea să încaseze facturile!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nu-i de ajuns că administratorii asociaţiilor de proprietari aveau probleme cu datornicii la întreţinere, cu rău-platnicii şi se tem de scăderea parametrilor agentului termic din calorifere, pe capul lor a mai picat o belea. După cum ne-au sesizat câţiva administratori, reprezentanţii societăţii Apaterm au refuzat să le mai încaseze banii pentru facturile emise.

După cum ne-au povestit administratorii, salariaţii Apaterm au venit, au ştampilat documentele şi duşi au fost! Locatarii îşi fac deja griji că, în ciuda faptului că au strâns din dinţi, au făcut economii de peste tot şi-au plătit întreţinerea, s-ar putea trezi cu majorări de întârziere şi penalităţi pentru că banii pe care i-au dat nu au ajuns acolo unde trebuie, la Apaterm.

Antoneta Gafiţuc, prim-vicepreşedintele Federaţiei Judeţene a Asociaţiilor de Proprietari din Galaţi, ne-a declarat că ştie de acest fapt care i-a fost adus la cunoştinţă de administratorii asociaţiilor. Sfatul acesteia pentru administratori a fost următorul: „Administratorii să deschidă un cont prin executorul judecătoresc şi să îl pună la dispoziţia Apaterm. De pe data de 15, de când Apaterm a intrat în faliment, practic, potrivit legii, contractul pe care societatea îl avea cu asociaţiile de proprietari a încetat.

Gălăţenii care plătesc întreţinerea să nu îşi facă griji, nu li se pot aplica penalităţi”, ne-a declarat Antoneta Gafiţuc. Prim-vicepreşedintele Federaţiei Judeţene a Asociaţiilor de Proprietari din Galaţi ne-a mai dezvăluit un fapt care frizează absurdul: Apaterm, aflată în lichidare nu mai poate emite nici facturi, deci nu se ştie cum vor fi plătite utilităţile în continuare şi cum îşi va încasa Electrocentrale banii pentru serviciul pe care l-a prestat!

Ieri am încercat îndelung să luăm legătura cu administratorul special al societăţii Apaterm, Adriana Stratulat, pentru a obţine o explicaţie legată de această situaţie, dar nu am reuşit.

Citit 4719 ori Ultima modificare Joi, 17 Noiembrie 2011 23:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.