Gata, vine iarna!

Gata, vine iarna!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Toamna gri e pe sfârşite. Era şi cazul, dacă tot mai avem doar o săptămână şi jumătate până la Crăciun. Peste câteva zile va trebui să ne deschidem umbrele, nu ca să ne apărăm de vreun soare dogoritor, ci ca să ne ferim de ploaia care o să înceapă să cadă peste Galaţi. În scurt timp, vom ieşi iarăşi pe străzi înfofoliţi cu fulare de lână, îmbrăcaţi cu trei cojoace şi cu mâinile ascunse în mănuşi groase şi incomode.

„Începând din weekendul viitor, vor cădea precipitaţii la Galaţi, deocamdată sub formă de ploaie. Se preconizează, de asemenea, o răcire semnificativă a vremii. Totuşi, temperaturile vor scădea treptat, astfel că răcirea nu va crea un disconfort imediat. Vom ajunge până la valorile de temperatură normale pentru această perioadă. Ziua vor fi maxime de 4 până 6 grade Celsius, iar în timpul nopţii temperaturile vor scădea de la 0 grade Celsius până la – 4 grade”, ne-a declarat şefa de serviciul la Centrul Meteorologic din Iaşi, Gina Tiron.

În condiţiile în care vom avea precipitaţii din belşug, iar vremea este, deocamdată, într-o continuă răcire, putem încă spera că vom avea zăpadă de Crăciun.

Citit 2428 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Decembrie 2011 23:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.