Şi a fost Manoil Mall

Şi a fost Manoil Mall
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Uriaşa clădire roşie, punct de reper pentru gălăţeni, trecută vreme îndelungată dintr-o mână în alta şi de la o destinaţie la alta (unii îşi amintesc că acolo era Casa de Cultură a Tineretului) pare lovită de un blestem. Numai ce se aranjase şi ea ca un mic mall al zonei Siderurgiştilor, cu magazine scumpe, dar magazine, cu un loc de joacă pentru copii şi o alimentară la subsol, că s-a golit acum definitiv de ocupanţi.

Arhiva foto ne permite să facem comparaţie între ce a fost generosul spaţiu acum câţiva ani şi ce este în prezent. Te umple jalea când vezi ditamai clădirea nefolosită.

Şi asta într-un oraş unde nu există niciun magazin mare pentru copii, cu tot ce le trebuie acestora, de la rechizite, jocuri şi cărţi, că tot nu avem nicio librărie mai procopsită, până la îmbrăcăminte, încălţăminte, articole sportive sau cofetării unde să cheltuiască părinţii banii. Ca să dăm doar o idee.

Dar câte nu s-ar putea face într-o clădire ca aceea! Însă criza, şi nu numai ea, a mai pustiit un loc. Manoil Mall a dispărut. Ce punem în loc?

Citit 4019 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.