Tentativă de unire a pensionarilor gălăţeni

Tentativă de unire a pensionarilor gălăţeni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Asociaţia Pensionarilor din România 2007 - Galaţi a avut, săptămâna trecută, şedinţa de început de an, în cadrul căreia s-au discutat atât aspecte de ordin intern, cât şi principalele probleme cu care se confruntă pensionarii. Potrivit preşedintelui acestei asociaţii, Constantin Ciucă (foto), la discuţii a participat şi Valeriu Tatu, director în cadrul Casei Judeţene de Pensii Galaţi:

„Am discutat şi pe marginea aplicării OG 100, dar şi a Legii 2018/2008.  Vorbim despre grupele de muncă, orele suplimentare şi munca în acord de care nu am beneficiat până la această dată, dar şi despre impozitarea pensiilor”.

Un alt subiect, de data aceasta legat de organizarea asociaţiilor de profil, a fost şi el dezbătut. „Noi am vrea să facem protocoale de colaborare cu celelalte asociaţii de pensionari din Galaţi, să facem o federaţie. Am vorbit şi cu domnul Panţuş [preşedintele Alianţei Pensionarilor pentru Conciliere] şi i-am spus că vom face acest lucru, însă, în condiţiile în care se va stinge această dispută pe care dumnealui o are cu domnul Cristea Toader.

În momentul în care se va regla această problemă, vom face o federaţie. Nu este normal să ne certăm între noi, în loc să susţinem toţi, într-un singur glas, soluţii pentru rezolvarea problemelor pensionarilor”, a mai spus Constantin Ciucă.

Astăzi va avea loc şi adunarea generală a Alianţei Pensionarilor pentru Conciliere, şedinţa urmând să înceapă la 11.45, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Citit 1138 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.