Filozofia gropilor: Hruba de la Primărie va fi acoperită
Foto: Foto: Sorin Pană

Filozofia gropilor: Hruba de la Primărie va fi acoperită
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Municipalitatea are o viziune proprie şi originală în privinţa gropilor care îşi cască fălcile prin oraş, dar şi o metodă personală de a le rezolva. În vreme ce groapa de la Elice încurcă pentru al treilea an consecutiv circulaţia în oraş va mai rămâne în aceeaşi poziţie nu se ştie cât, hruba din parcarea Primăriei, care a stârnit interesul arheologilor, va fi acoperită.

Primarul Dumitru Nicolae nu s-a lămurit deocamdată care este cauza gropii de la Elice, dar are nişte bănuieli. „Au fost trase nişte cabluri de 110 Kilovolţi, fără a fi etanşate corespunzător, motiv pentru care apa provenită din ploi şi zăpezi s-a infiltrat. Este un canal de drenare de-a lungul Falezei, şi acela are nişte conducte de scurgere în Dunăre, iar doua dintre ele sunt cam înfundate. Trebuie să fac curăţenie şi să văd ce-i cu cablurile”, a spus Nicolae, fără a da un termen de rezolvare a situaţiei.

În schimb, i-a pus gând de acoperire hrubei care încurcă parcarea la Primărie. „Oriunde te duci în oraş vei găsi o hrubă. Nu sunt eu de vină că azi constat că e un tunel în stânga, unul în dreapta, un puţ, de asta în Galaţi sunt cu sutele. Să las arheologii să sape doi ani de zile cu linguriţa? Aducem pământ, compactăm, turnăm o placă de beton şi asfalt şi gata. Când vor avea chef să sape n-au decât să vină, dar cu banii lor!”, a declarat Nicolae.

Citit 1587 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Martie 2012 23:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.