Ouă mai ieftine în preajma Paştilor

Ouă mai ieftine în preajma Paştilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
  • Cele mai ieftine ouă costă acum mai puţin de 50 de bani bucata, iar cele mai scumpe ajung la aproape 1,4 lei

Au rămas mai puţin de două săptămâni până la Paşti, aşa că scăderea preţului ouălor e binevenită. Supermarketurile şi hipermaketurile gălăţene nu mai au probleme de aprovizionare, iar rafturile s-au umplut din nou cu cartoane mai mici sau mai mari cu ouă de categoriile I, II-a şi a III-a.

La Kaufland, în Micro 19, am găsit din belşug ouă de categoria a III-a, aduse din Olanda, la 57 de bani. Cele româneşti se dau cu preţuri cuprinse între 75 de bani şi 1 leu bucata, iar  un ou vopsit vă ajunge 1,5 lei.

Ouă ecologice, de categoria I, am găsit la Billa. Preţul unei cutii cu zece astfel de ouă este de 13,99 lei, iar dacă vi se par scumpe, puteţi cumpăra din cele de categoria a II-a sau chiar a treia, care se dau se dau cu mai puţin de 50 de bani bucată.

Şi la Real preţul cartonului cu 30 de ouă de categoria a III-a a revenit la normal, aşa că îl puteţi cumpăra acum cu 14,99 lei. Am găsit, din nou, ouă deja vopsite pentru masa de Paşti. Se vând câte zece, în ambalaj de plastic, iar preţul unei cutii era, ieri la prânz, de 17,99 lei.

De la chioşcurile din pieţe vă puteţi cumpăra oul cu preţuri cuprinse între 50 de bani şi 75 de bani.

Citit 1435 ori Ultima modificare Marți, 03 Aprilie 2012 23:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.