Unde mergem cu copilul de 1 iunie?

Unde mergem cu copilul de 1 iunie?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* În Galaţi au loc mai multe manifestări, printre care un carnaval al cărţilor, spectacole de teatru în aer liber şi o mulţime de petreceri *

Astăzi, la ora 15.15, la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”, Casa de Cultură a Sindicatelor organizează spectacolul de revistă intitulat „De ziua ta, Copile!”. Intrarea este liberă. Şi tot astăzi, la ora 16.00, la Centrul Cultural „Dunărea de Jos”, la Mansardă, are loc lansarea volumului „Căţeluşa Saşa”, scris şi ilustrat de Daniela Ionela Firicel (12 ani).

Întâlnire cu personaje

Mâine, pe 1 iunie, de la 9.30, la Biblioteca Judeţeană „V. A. Urechia”, în cadrul „Carnavalului cărţii pentru copii” (ediţia a XXXII-a), micuţii se vor întâlni cu Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici, apoi cu lumea lui Caragiale, vor putea participa la parada personajelor de basm şi totul va culmina, la ora 13.30, cu festivitatea de premiere a celor mai frumoase costume, ce va avea loc la Teatrul Muzical „N. Leonard”.

Jocuri pe Faleză

Începând cu ora 10.00, pe Faleza inferioară, la chioşc, păpuşarii gălăţeni, alături de animatorii trupei „Hai-hui” din Bucureşti, îi vor bucura pe micuţi interpretând tot felul de jocuri şi personaje. Vor mai avea loc jocuri, concursuri, face-painting şi modelare de baloane. Tot la ora 10.00, Centrul de Cercetare, Consultanţă, Formare şi Dezvoltare Profesională „Human Resource” (director Daniela Irina) va oferi cadouri copiilor de la Grădiniţa nr. 43 „Step by Step”. Acelaşi centru va face daruri copiilor, la ora 17.00, la Real. Tot pe 1 iunie, la ora 17.00, în foaierul Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, va fi vernisată expoziţia „Lumea copiilor”, a plasticienilor Florian Doru Crihană şi Nicolae Einhorn. De la ora 19.00, Actorii Teatrului Dramatic “Fani Tardini” vor interpreta la Faleză fragmente din spectacolul "Puşlamaua de la etajul 13".

Pe 2 iunie, la Galeria Real, începând cu ora 11.00, cei mici vor putea participa la atelierul de pictură intitulat „Culorile copilăriei”, realizat în parteneriat cu Muzeul de Artă Vizuală. La final, aceştia vor primi şi premii.

Petrecere neconvenţională la Grădina Botanică

Ca în fiecare an, Centrul Europe Direct Galaţi, din cadrul Consiliului Judeţului Galaţi va organiza pe 1 iunie o serie de activităţi dedicate copiilor şi părinţilor acestora. Acţiunile, planificate anul acesta sub sloganul "1 Iunie, Ziua copilului din tine!", se vor desfăşura la Grădina Botanică din cadrul Muzeului de Ştiinţele Naturii, începând cu ora 16.00, şi vor cuprinde, printre altele concursuri de desene pe asfalt, activităţi de divertisment, joc şi creaţie (modelaj, colarat, face-painting).

 

Citit 6467 ori Ultima modificare Joi, 31 Mai 2012 00:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.