Pierdut geantă, declar… happy-end!

Pierdut geantă, declar… happy-end!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De ni s-ar întâmpla şi nouă! Povestea începe într-un tren accelerat de pe relaţia Galaţi-Bucureşti, pe 28 ianuarie 2009. De serviciu, în tren - agentul-şef Dănuţ Dumitru şi agentul Ciprian Butunoi, din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Galaţi-Biroul de Siguranţă Publică şi Protecţia Călătorilor.

Odată ajuns trenul în zona Buzăului, patrula a fost sesizată de pensionara Marioara Smântână, de 70 ani, din Predeal, judeţul Braşov, în legătură cu faptul că, în timpul schimbării trenului în staţia Buzău, deşi femeia călătorea cu soţul său, de aceeaşi vârstă, au uitat din grabă într-un alt tren o geantă de damă (în care se aflau o importantă sumă de bani, documente de identitate, permise CFR, un telefon mobil, şi, pentru oamenii în vârstă, două lucruri foarte importante - ochelarii şi medicamentele, ambii având diferite afecţiuni medicale).

Cei doi poliţişti au luat măsurile care se impun în astfel de situaţii (verificări la Comanda personalului de drum CFR Buzău, legătura cu Dispeceratul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Galaţi şi colegii de la Postul de Poliţie Transporturi Feroviare Buzău), astfel că, la o oră de la sesizare, soţii Smântână intrau în posesia genţii cu toate bunurile descrise mai sus.

Bucuria şi surpriza soţilor braşoveni, la vederea bagajului lor, nu a cunoscut margini, astfel încât, la o săptămână de la eveniment, comanda Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Galaţi a primit din partea doamnei Smântână o scrisoare de mulţumire pentru modul de acţiune profesionist şi operativ al celor doi poliţişti.

Citit 1306 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.