Apel umanitar! Alisia se luptă cu o boală cumplită

Apel umanitar! Alisia se luptă cu o boală cumplită
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ilie-Ioana Alisia are nevoie urgentă de ajutorul nostru. În urmă cu aproximativ cinci ani, fata, care acum are 13 ani, a fost diagnosticată cu neurofibromatoză Reckling – Hausen.

„Boala i-a fost descoperită la Iaşi. Deşi este prezentă încă de la naştere, afecţiunea se declanşează la pubertate. Fetiţei mele îi sunt afectate creierul, auzul şi vederea. Are mari dureri de oase şi migrene puternice aproape zilnice. A fost internată de nenumărate ori la Spitalul Judeţean din Galaţi şi la Spitalul de Copii. În ultimul timp, a început să aibă sângerări nazale. Dacă nu începem tratamentul cât mai repede, boala va cauza dezvoltarea unor tumori în tot corpul, inclusiv pe creier, şi apariţia leucemiei”, ne-a spus mama fetiţei, Gabriela Panait.

Femeia este văduvă şi are o pensie de urmaş de 438 lei. La aceasta se adaugă alocaţia de 42 de lei a Alisiei. Din cauza bolii, fata a dezvoltat şi o formă de obezitate moderată, motiv pentru care trebuie să urmeze un regim alimentar strict. Drumurile cu trenul până la Iaşi şi înapoi, care trebuie făcute aproape lunar, costă peste 150 de lei. La această sumă se adaugă cheltuielile pe medicamente, care se situează între 300 şi 600 de lei pe lună. Persoanele care au posibilitatea de a o ajuta pe Alisia o pot face la numărul de telefon personal al mamei (0758300832), în contul RO91CECEGL0108RON0825703, deschis la CEC Bank, sau la adresa redacţiei.

Citit 2656 ori Ultima modificare Duminică, 25 Iunie 2023 06:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.