Sesiune specială pentru «restanţieri»

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Elevii din clasele a VII-a şi a VIII-a încep să dea examene încă din prima săptămână de şcoală a semestrului al doilea. Este vorba numai despre elevii care au absentat la tezele cu subiect unic şi care au posibilitatea să dea examenul în sesiunea specială.

La Galaţi, cei mai mulţi candidaţi sunt aşteptaţi să vină la teza de la limba şi literatura română. Numai la clasa a VII-a au lipsit, în prima sesiune, 307 elevi de la şcolile din mediul urban şi alţi 169 din mediul rural, conform datelor furnizate de către Departamentul de imagine şi comunicare al Inspectoratului Şcolar Judeţean Galaţi.

Primul examen, mâine

Sesiunea specială începe de joi, pentru elevii de clasa a VIII-a. La examenul la geografie sunt aşteptaţi cei aproximativ 150 de elevi absenţi la prima sesiune, iar la istorie alţi aproximativ 120.

Marţi, 17 februarie, se desfăşoară lucrarea scrisă la limba şi literatura română, unde participă toată suflarea şcolară de clasa a VII-a şi a VIII-a care a nu a susţinut teza, adică peste 700 de elevi.

Sesiunea specială se încheie joi, 19 februarie, cu teza la matematică. La acest din urmă examen sunt aşteptaţi peste 550 de elevi de clasele a VII-a şi a VIII-a.

Citit 994 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.