Proiectul „Let’s Do It, România!”. Primii 20 de voluntari s-au apucat de lucru

Proiectul „Let’s Do It, România!”. Primii 20 de voluntari s-au apucat de lucru
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* S-au delimitat trei grid-uri, două pe Siret şi unul în apropiere de Tirighina *

20 de voluntari-biciclişti s-au întâlnit, la sfârşitul săptămânii, la prima acţiune în cadrul proiectului „Let’s Do it, România!”, zona Galaţi. „Din motive de caniculă, am pornit cu toţi voluntarii pe direcţia Şendreni-Braniştea.  Am delimitat trei grid-uri de gunoi, în suprafaţă totală de 27 kmp, având în vedere că fiecare teren (grid) are o suprafaţă de 3 kmp pe 3 kmp”, ne-a spus Florin Valentin Tofan, manager de proiect pentru Galaţi, şef Serviciu Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Galaţi.

Două puncte destul de poluate au fost depistate de-a lungul Siretului, iar una este la ieşirea din municipiul Galaţi, în apropierea Tirighinei, zona punctului de control trafic, la intrarea în Galaţi.

În perioada următoare, animatorii Programului „Let’s Do It, România” vor lua legătura cu instituţiile publice şi cu firmele de salubritate pentru a stabili cadrul în care vor participa la această acţiune de curăţenie generală a României,  din 24 septembrie 2011.

Dacă aveţi în localităţile dumneavostră locuri care necesită un efort comun şi pe care doriţi să-l redaţi naturii şi comunităţii, puteţi să daţi un semn la adresele:   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; http://www.letsdoitromania.ro

Nu ne opreşte nimeni să le curăţăm şi până atunci; acasă doar nu îndesăm gunoiul după uşă şi aşteptăm musafirii să ne facă ordine!...


Foto: Voluntar LD!

Citit 1207 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.