Spectacol umanitar pentru copii

Spectacol umanitar pentru copii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Liceenii de la mai multe instituţii şcolare din Galaţi au vrut să demonstreze că îi pot ajuta şi altfel pe copiii de la Centrul de Plasament „Negru Vodă”. Consiliul Judeţean al Elevilor, aflat la prima manifestare de acest gen, a organizat, cu susţinerea Palatului Copiilor, un spectacol umanitar cu scopul de a strânge fonduri pentru centrul de plasament.

Vineri seară, pe scena Casei de Cultură a Studenţilor, au urcat tot ei, liceenii. Au cântat, au dansat sau au pus în scenă piese de teatru sau miniscenete. Alături de ei au fost invitaţi să prezinte un scurt program artistic şi câţiva dintre copiii de la „Negru Vodă”.

La finalul spectacolului, preşedinta Consiliului Judeţean al Elevilor, Iulia Monica Brânză, ne-a spus că manifestarea a avut efectul scontat.

Pe lângă banii obţinuţi din vânzarea biletelor în şcoli, elevii au mai primit şi donaţii de la spectatori, chiar dacă oficialităţile locale, cu excepţia unui singur reprezentant al Primăriei Galaţi, nu au răspuns invitaţiei de a  participa la eveniment.

Citit 1186 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.