Şanţ în mijlocul parcului, în Micro 40

Şanţ în mijlocul parcului, în Micro 40
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Parcul de joacă din Micro 40, de pe strada Năruja, s-a transformat de aproape două săptămâni într-un şantier în toată regula. Şanţul care trece dintr-un capăt în celălalt al parcului are mai bine de un metru adâncime, e nesemnalizat şi a fost săpat de una dintre firmele contractoare ale Electrica, în vederea pozării cablurilor electrice. Nimic de zis, doar că nimeni nu s-a gândit şi la copiii care se joacă zilnic în zonă şi la accidentele care pot surveni. Pentru a avea acces la locul de joacă, copiii trebuie mai întâi să sară peste şanţ, fiind pândiţi la fiecare pas de pericol. „E un lucru bun ce vor să facă, dar e periculos pentru copii”, declară Eugen, locuitor în căminul C1. Manole Vasilica spune că şanţul a fost săpat de mai bine de două săptămâni, iar de atunci nu a mai venit nimeni în zonă. De la Primărie am aflat că în actualul parc de pe Năruja va fi mutat locul de joacă din Mazepa. „Pentru a face lucrurile cum trebuie, am decis să începem cu ce nu se vede şi apoi cu ce e la suprafaţă. Deja am condiţionat Electrica să grăbească lucrările în zonă şi astfel să rezolvăm problema iluminatului”, informează Mihai Costache, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Citit 2124 ori Ultima modificare Luni, 08 Octombrie 2012 22:06

2 comentarii

 • postat de george
  Marți, 09 Octombrie 2012 13:08
  de trei ori au incercat sa sape santul 1 a taiat trotuarul nu a fost bun 2 au sapat un sant la 2 metri distanta de trotoar si dupa siau dat seama ca nui bine si lau astupat dupa care au mai sapat unul la 4 metri de trotoar ASTA E ROMANIA DE ASTAZI
  0
  0
  Raportează
 • postat de J
  Marți, 09 Octombrie 2012 10:13
  SANTURI ,GROPI SI CRATERE E TOT ORASUL ASTA BLESTEMAT SI CARE A AJUNS O RUINA.
  DACA ERA O STIRE DE POLITICA ERAU N-SPEMII DE RASPUNSURI.CU ADEVARAT PROBLEMELE IMPORTANTE NU INTERESEAZA PE NIMENI

  LUATI MASINA AIA CU ,, LIGA PENTRU PRESEDINTE ,, PARCATA PE FALEZA LA ELICE !!!!!!!! POATE REUSESTE EA SA MAI ASTUPE DIN SANTURI.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.