Fără ziare în gară?!

Fără ziare în gară?!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nu-i o informaţie de ultimă oră, nici măcar o reclamaţie. Constat ceea ce fiecare călător ajuns în gara din Galaţi observă: în această incintă nu se poate cumpăra nici măcar un ziar. Îmi amintesc că la începutul anilor ’90, în clădirea veche, erau vreo patru chioşcuri, care ofereau de la prima oră presă de tot felul, inclusiv centrală, încât te mirai cum puteau ajunge ziarele din Bucureşti, la ora şase dimineaţa, la Galaţi. Acum pentru a găsi unul trebuie să te duci la autogară, unde se află cel mai apropiat punct de vânzare a presei. Nu comentez nicicum ciudăţenia asta, văd şi eu ca tot omul că s-au împuţinat călătorii, iar cererea de presă, probabil, implicit a scăzut. Totuşi, o soluţie pentru a oferi şi acest serviciu cred că s-ar putea găsi. O gară nouă, frumoasă, dintr-un mare oraş european, să nu le poată permite beneficiarilor săi un minim acces la informaţia de presă - asta e tare greu de înţeles.

Citit 1788 ori Ultima modificare Joi, 11 Octombrie 2012 20:46

6 comentarii

 • postat de petru
  Sâmbătă, 13 Octombrie 2012 09:32
  Avem o gara foarte frumoasa si curata,cred ca este cea mai aratoasa gara din tara ,pe unde a circulat am vazut gari in care iti este scarba sa intri ,vomiti,pur si simplu de mizeria si mirosurile care emana din aceste gari ,unele,noduri ale cfr-lui.Sa fie schimbati de urgenta acei sefi de gari care sunt incapabili sa mentina,macar curatenia,daca pt. modernizari nu sunt bani.Unele gari sunt cladiri istorice care se darama fara ca sa ia cineva vreo masura.Gara de la Barbosi arata ca o paragina ,gara de la Marasesti ti-e scarba sa intri in incinta ei,au inceput tiganii sa o demoleze,gara in care esti obligat sa cobori si sa schimbi trenul,si garile mai noi sunt mizerabile pline de gunoi si de fleigme...toti sefii de gari trebuie schimbati.Referitor la chioscurile de ziare,e economie de piata,ce vreti sa vina partidul sa v-a aduca ziarele la nas ??????
  0
  0
  Raportează
 • postat de gălățeanu
  Sâmbătă, 13 Octombrie 2012 09:11
  Gara nu este frumoasă, nici modernă. Este aiurea, arată ciudat, ca o adunătură de schele. Mie nu-mi place nici măcar în fotografie.
  0
  0
  Raportează
 • postat de gălățeanu
  Sâmbătă, 13 Octombrie 2012 09:07
  Ce mai trebuiesc ziare? Am auzit că are bibliotecă.
  0
  0
  Raportează
 • postat de flo
  Vineri, 12 Octombrie 2012 21:43
  E rusinos, dar poate isi da seama de asta si conducerea garii care in loc sa ia ceva bani pe spatii, prefera sa le tina goale degeaba, prin chiriile de aeroport international pe care le cer!
  Probabil e si singura gara de oras din tara care nu are chiosc de ziare, si asta de cativa ani, nu de ieri!
  0
  0
  Raportează
 • postat de adevar grait-am
  Vineri, 12 Octombrie 2012 17:53
  Jigodia de brailean, Costin n-a vrut chiosc de ziare in gara ...poate Bourceanu baga mare..Apropo doar cu partea de comercial trebui 3 consilieri?Nea Andone da Javrele de braileni(Costin+Condrut)...AFARA
  0
  0
  Raportează
 • postat de alis
  Vineri, 12 Octombrie 2012 10:36
  De ce nu-ti deschizi matale un chiosc? Ce e asa greu de priceput ca e vorba de o afacere la urma urmei: trebuie sa platesti chirie, salarii, taxe, sa suporti n'spe mii de controale, sa obtii avize si autorizatii de la cele mai ciudate organisme, oficii si autoritati etc., etc.
  "O gară nouă, frumoasă, dintr-un mare oraş european, să nu le poată permite beneficiarilor săi un minim acces la informaţia de presă - asta e tare greu de înţeles." - dupa cum scrii pari sa fi ramas in anii gloriosi ai comunismului revolutionar, multilateral dezvoltat...
  Mare oras european?????
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.