„Tablou” de Isser cu noroi şi gropi

„Tablou” de Isser cu noroi şi gropi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cetăţeanul Mihai Stroia locuieşte în Galaţi, la numărul 12 B, pe strada Pictor Iosif Isser, undeva în zona Fileşti, pe lângă Liceul 9.

De ani de zile are o preocupare: mersul cu jalba. Ultima dată a fost primit în audienţă la primar înaintea alegerilor locale de anul trecut. Atunci, i s-a promis că problema se va rezolva. Nu s-a rezolvat. Care e problema?

Starea jalnică în care arată micuţa stradă Isser, cu gropi, mormane de pământ şi gunoaie. Este aproape de nepătruns pe această, mai degrabă, uliţă.

Cei care au maşină, cum se întâmplă şi cu domnul Stroia, trebuie să fie foarte atenţi la intrare şi ieşire, iar cei care nu au maşină trebuie să aibă cizme…Mai ales acum, când vine primăvara cu ploile ei inerente…

Este aşa de mică strada, încât, în doar câteva zile ea ar putea fi reparată de la un capăt la altul (unul dintre capete se înfundă), şi de aceea domnul Stroia, ca şi ceilalţi locuitori de pe această stradă, nu înţelege de ce, de atâtea vreme, nu s-a găsit o soluţie pentru igienizarea ei.

Poate din cauză că nu se află în centru.

Acum, Mihai Stroia s-a înscris din nou în audienţă la primar. Şi speră…

Citit 1609 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.