Marţi, 18 decembrie: Invitaţie la Biserica Sf. Daniil Sihastru

Marţi, 18 decembrie: Invitaţie la Biserica Sf. Daniil Sihastru
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sfântul Cuvios Daniil Sihastrul va fi prăznuit marţi, 18 decembrie. Preotul şi creştinii de la Biserica gălăţeană "Sfântul Daniil Sihastru şi Sfântul Ioan Iacob de la Neamţ" ne invită luni seara la priveghere şi marţi la Sfânta Liturghie. Locaşul îşi desfăşoară activitatea la parterul blocului C120 din Micro 39.

Citit 1772 ori Ultima modificare Vineri, 14 Decembrie 2012 17:43

6 comentarii

 • postat de pt.Bobo
  Duminică, 16 Decembrie 2012 23:35
  Da, ai dreptate. Dar in viata de zi cu zi din orase trebuie sa infruntam fanatici sau o biserica ce a devenit stat in stat. Aici e o lupta de zi cu zi f.importanta impotriva a fel de fel de satane-n sutana sau in haine civile, mireni, etc.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Bobo
  Duminică, 16 Decembrie 2012 20:10
  O spun din nou, si din nou.........Incercati sa vedeti adevaratii traitori, adevaratii preoti si adevaratii calugari, nu anumiti preoti sau ierarhi, preoti, care sunt avari, plini de lux si aproape ca numai au nimic din ceea ce inseamna crestin-ortodox! Fiti intelepti! CAUTATI IN MANASTIRILE INDEPARTATE
  0
  0
  Raportează
 • postat de lui Tudor
  Duminică, 16 Decembrie 2012 18:23
  In primul rand ”au” se spune corect romaneste. Apoi cine a realizat desfiintarea Muzeului de Arta Contemporana, nu casian craciun mana-n mana cu durbaca ? Asa asociere si asa scop nobil , moral si crestin, mai rar. Ti-am facut concesia sa-ti raspund cu toata lipsa ta de educatie.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Tudor
  Duminică, 16 Decembrie 2012 12:42
  Si ce legatura are acele desfiintari cu privegherea? Le-au desfiintat preotii ? Voi ateii ati luat-o razna, un control psihiatric nu ar strica.
  0
  0
  Raportează
 • postat de x
  Duminică, 16 Decembrie 2012 09:34
  sa desfiintam in continuare spitale, scoli si muzee si sa mergem fara grija si cu nadejde mare la priveghere...deja suntem in plina Apocalipsa.
  0
  0
  Raportează
 • postat de 18 DECEMBRIE-SFANTUL IERARH MODEST-OCROTITORUL ANIMALELOR!
  Sâmbătă, 15 Decembrie 2012 15:28
  Marti, 18 Decembrie.....este sarbatorit si Sfantul Ierarh Modest, Patriarhul Ierusalimului, el este ocrotitorul animalelor si al gospodariilor.......sunt sigur ca multa lume nu stie, mai ales iubitorii de animale.........Biserica de langa Politia Locala , de pe strada Traian, are ca hram printre, Sf Ecaterina si Sf Gheorghe, si pe Sf Ierarh Modest!..........Iar Sf Ierarh Modest este primul hram, vedem asta din pisania, de la intrarea in biserica!
  In unele zone ale tarii, in aceasta zi, se face aghiazma si se da prin gospodarie, dar si pe animale......!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.