Liga Studenţilor organizează un spectacol umanitar. Ajută şi tu

Liga Studenţilor organizează un spectacol umanitar. Ajută şi tu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Liga Studenţilor din Galaţi organizează miercuri, 16 ianuarie, începând cu ora 23.00, în Club “S”, un eveniment caritabil pentru tânărul Alin Lupu, în vârstă de 24 de ani, depistat cu o formaţiune tumorală osteolitică, articulaţie sacroiliacă stângă - tumoare cu celule gigant. Biletul de intrare este numai 5 lei. Invitaţi la spectacol sunt Andreea Ignat, Pascall & Nosferatu, Claudiu Vişan, Corina Ivanov, Claudiu Băjenaru.

Alin Lupu este un tânăr de 24 de ani din Rm. Vâlcea, fost președinte, coordonator de proiecte, membru activ timp de 4 ani în Organizația Colegiului Studențesc din Electronică (OCSE). Mentor și om de bază în organizație, Alin a pus suflet în tot ceea ce a făcut ca voluntar, a crescut ca om în acest mediu care formează tineri de succes și i-a ajutat și pe alții să se dezvolte la fel de frumos.

Acum Alin trece printr-o grea încercare - a fost diagnosticat cu o formă de tumoră extrem de agresivă și nocivă şi are urgent nevoie de o intervenție chirurgicală care nu se poate realiza în țară. Alin este programat la operație pe data de 18 ianuarie, la Viena. A mai fost programat pe 26 decembrie, dar nu s-a putut prezenta, pentru că nu avea întreaga sumă. Pentru aceasta intervenție chirurgicală este nevoie de 41.000 de euro, bani de care familia lui nu dispune.

Oricine este binevenit să sprijine campania, fie donând o sumă de bani, fie ducând mesajul mai departe. Donaţiile se pot face în conturile deschise la BRD RO17BRDE441SV25930314410 pentru lei şi RO19BRDE410SV77991314100 pentru euro. Titularul contului este Alin Constantin Lupu.

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre campanie, sau dacă vrei răspuns la o întrebare, poți accesa: http://ocse.ro/http://www.anosr.ro/alin_are_nevoie_de_ajutorul_nostru/.

Familia lui Alin poate fi contactată la telefon 0767.491.441 (Ilie Elena) sau pe e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 1791 ori Ultima modificare Duminică, 13 Ianuarie 2013 16:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.