Ce cred gălăţenii despre o eventuală închidere a Spitalului CFR

Ce cred gălăţenii despre o eventuală închidere a Spitalului CFR
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nu puţini sunt gălăţenii care consideră Spitalul CFR Galaţi drept una dintre cele mai bine organizate unităţi sanitare cu paturi din judeţul Galaţi. Prin intermediul unui scurt sondaj de opinie, realizat printre pacienţii sau aparţinătorii pacienţilor internaţi în spital, am dorit să aflăm ce cred oamenii despre o eventuală desfiinţare a unităţii spitaliceşti.

Doina, 58 de ani: "În urmă cu câţiva ani se vorbea că se va transforma în spital de urgenţă. Acum, vor să-l închidă. Cred că este o bătaie pe fonduri, la mijloc. Oricum, este o porcărie şi mulţi vor avea de suferit, dacă va fi închis. Sunt oameni care lucrează de o viaţă aici. Unii dintre ei sunt singurii membri ai familiei care aduc un venit în casă. Ce se vor face dacă rămân fără un loc de muncă? Ce să mai spun despre faptul că sunt medici buni, de care pacienţii sunt foarte mulţumiţi".

Nicu Popa, 55 de ani, Cudalbi: "Dacă se închide, va fi destul de rău pentru mulţi pacienţi. Am fost internat în mai multe spitale din Galaţi şi, vă spun sincer, doar aici şi la Spitalul Militar am fost tratat cu respect. În restul spitalelor e multă bătaie de joc. Nici nu se compară".

Oana Olaru, 80 de ani: "Cred că nu ar trebui să se închidă, pentru că toţi cei pe care-i cunosc sunt mulţumiţi de spitalul CFR. Însă nu m-ar mira să se întâmple lucrul acesta, la ce decizii politice se iau în ultimii ani".

Citit 1672 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Ianuarie 2013 17:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.