Trenul Galaţi - Tg. Mureş, pus pe lista anulărilor. Rămânem fără nicio legătură cu Transilvania!

Trenul Galaţi - Tg. Mureş, pus pe lista anulărilor. Rămânem fără nicio legătură cu Transilvania!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Trenul Interregio Galaţi - Târgu Mureş, cu plecare la ora 5.37, este pus pe lista anulărilor de către SNTFC "CFR Călători" SA, începând cu 15 februarie, potrivit unui comunicat al societăţii. Aceeaşi soartă va avea şi trenul care circulă pe ruta de întoarcere Târgu Mureş - Galaţi. "Cauzele anulării sunt legate de numărul mic de călători", ne-a informat Alina Predescu de la SNTFC Bucureşti, indicându-ne să luăm legătura cu Biroul Teritorial Galaţi.

Punerea în aplicare a acestei măsuri ar întrerupe total legătura pe calea ferată între Galaţi şi Transilvania. Din surse sigure reiese că, zilnic, din gara Galaţi pleacă între 60 şi 150 de călători. Nu intră la numărătoare şi cei care până la destinaţie (Tg. Mureş) urcă din gări, precum Tecuci, Mărăşeşti, Adjud, Oneşti, Saline, Comăneşti, Ghimeş, Siculeni, plus angajaţii CFR.

Mai mult, acest tren este folosit şi de brăilenii care "aleargă" în  gara Barboşi, pentru a ajunge în Transilvania. Anularea cursei i-ar pune pe gălăţeni să schimbe cel puţin patru trenuri până la Tg. Mureş, mai rău ca pe vremea bunicilor!

Până pe 15 februarie trenul este încă pe linie.

 

Citit 7564 ori Ultima modificare Joi, 31 Ianuarie 2013 16:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.