Petiţie pentru limitatoare de viteză pe strada Drumul Viilor

Petiţie pentru limitatoare de viteză pe strada Drumul Viilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Locuitorii din Drumul Viilor, care face legătura între Combinat şi Ţiglina 3, se tem pentru propria viaţă şi mai ales pentru cea a copiilor lor. Oamenii declară că oricând pot fi spulberaţi de maşinile care gonesc în zonă, iar pentru a scăpa de pericol cer să fie montate câteva limitatoare de viteză, care i-ar mai potoli pe şoferii grăbiţi. Apostică Răileanu, cel care ne-a semnalat situaţia, a întocmit deja o petiţie, semnată de mai mulţi vecini, pe care a depus-o la Primărie, solicitând totodată să fie primit în audienţă. „Când am fost să mă programez pentru audienţă, mi-au zis că o să mă sune să-mi comunice data stabilită. Au trecut aproape două săptămâni de atunci şi nu am primit niciun telefon de la ei, să-mi zică ori da, ori ba”, relatează bărbatul, dezamăgit.

Acesta mai povesteşte că asfaltarea străzii s-a realizat tot la iniţiativa lui, urmând aceiaşi paşi ca şi în situaţia de faţă, însă cu mai mult noroc. „Datorită demersurilor pe care le-am făcut de-a lungul anilor, prin memorii, sesizări şi audienţe la fostul primar, s-a reuşit ca şi pe strada noastră să se finalizeze lucrările de asfaltare, canalizare şi apă. Acum ne dorim siguranţă în trafic”, ne spune Apostică Răileanu.

De la Primărie am aflat că toate cererile pentru audienţe vor primi un răspuns, conform metodologiei de lucru. „Există un număr mare de cereri şi este posibil să nu se fi ajuns la solicitarea respectivă, de asta domnul nu a primit încă un răspuns în acest sens. În cazul de faţă, reglementările de circulaţie impun şi un aviz din partea Poliţiei. Abia apoi solicitantul va primi un răspuns, fie pozitiv, fie negativ, dar motivat”, informează Mihai Costache, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Citit 1862 ori Ultima modificare Luni, 18 Februarie 2013 18:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.