Sfatul medicului: mersul pe jos ne scapă de griji

Sfatul medicului: mersul pe jos ne scapă de griji
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Medicii geriatri şi reumatologi gălăţeni susţin decizia Primăriei Galaţi de a le retrage pensionarilor dreptul de a circula cu autobuzele gratuit, după bunul plac. Specialiştii se bazează pe faptul că pensionarii vor face mai multă mişcare, nemaiavând abonamente de Transurb, şi astfel vor fi mai sănătoşi. Medicii de la Morgă sunt împotriva deciziei Primăriei, deoarece consideră că au deja destul de mult de muncă şi nu pot face faţă unei avalanşe de noi pacienţi.

Ultimul drum


Din cauză că pensionarii gălăţeni nu mai au, începând de astăzi, abonamente gratuite pe Transurb, instituţia a decis să renunţe la jumătate din flota de autobuze. Genica Totolici, şefa instituţiei, a declarat cele mai multe dintre mijloacele de transport circulau fără pasageri, astfel că s-a decis ca maşinile să fie vândute, iar banii obţinuţi să fie viraţi spre Cantina de Ajutor Social, în cazul în care aceasta va fi condusă de Picu Roman.

Mâncând pământul


Mai multe asociaţii de pensionari gălăţeni vor să trimită Primăriei o petiţie comună prin care să îşi ceară înapoi dreptul de liberă circulaţie gratuită, cu autobuzele. Nu de alta, dar drumurile aproape zilnice pe care le fac cei mai mulţi până la cimitirele unde îngrijesc mormintele rudelor dispărute nu pot fi făcute doar cu biletele pe care le au la dispoziţie. Pensionarilor le este, însă, teamă de faptul că li se va răspunde că nu orice drum de pe lumea asta e cu dus şi întors, aşa că încă mai lucrează la formularea textului petiţiei către Primărie, ca să fie siguri că atunci când se duc pe jos până la Primărie, se vor putea aştepta la ceva bun şi pentru ei.

Capăt de linie


Important!

Toate materialele incluse în această pagină sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare. Informaţiile prezentate în această pagină pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse în această pagină sunt proprietatea cotidianului „Viaţa liberă”. Toate drepturile rezervate „Viaţa liberă”.


 

Citit 1724 ori Ultima modificare Vineri, 01 Martie 2013 22:17

4 comentarii

 • postat de Pensionarul furat
  Luni, 04 Martie 2013 11:16
  VA multumim pentru grija ce sustineti ca o purtati pensionarilor, dar cred ca existau multiple alte posibilitati de acordare a unor facilitati pe categorii de virsta, valoarea pensiei etc. E adevarat ca mersul pe jos face bine sanatatii, dar asta e valabil pentru cine poate merge. Probabil asta e si motivul pentru care ni se vinde pe ascuns carne de CAL , MAGAR , CATAR sau...............cine mai stie ce mancam spre binele nostru, ca sa devenim mai rezistenti .
  0
  0
  Raportează
 • postat de un pui de lenin
  Sâmbătă, 02 Martie 2013 14:55
  cel mai bine iti face mersul pe jos dar neaparat insotit de vorbitul cu voce tare cu tine insusi. am intilnit din pacate din ce in ce mai multe persoane de acest gen. doar nu mai sintem comunisti ...am facut o revolutie.
  0
  0
  Raportează
 • postat de XYZ
  Sâmbătă, 02 Martie 2013 14:34
  Cred ca vreti sa concurati la articole idioate , cu ACEEA de la TV MANIA..!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Ionel
  Sâmbătă, 02 Martie 2013 11:41
  Merge pe jos cine mai poate, nu poti sa fortezi un batran/a de peste 75 de ani cu dureri articulare sau reumatismale sa se miste ca unul tanar fara probleme, dar ca sa nu bata la ochi discrepanata , macar un abonament cu 50% din pret (daca nu gratuit) pe o singura line la alegere ar fi binevenit. Altfel cine va mai voteaza domnilor de la USL?!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.