Faţa subţire fără abonament se ţine

Faţa subţire fără abonament se ţine
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Se zvoneşte deja că pensionarii care au rămas fără abonamente de Transurb vor primi, pe lângă biletele lunare de autobuz, şi alte facilităţi la alegere. Astfel, vârstnicii ar putea avea de ales între bilete la tribuna I pentru meciurile Oţelului şi bonuri de lifting facial şi corporal la cabinetul doctorului Doboş. În cazul în care, la momentul publicării acestei ştiri, atât clubul Oţelul cât şi clinica doctorului Doboş vor fi pus deja lacătul pe uşă, se vor căuta noi soluţii de compensare a pensionarilor.

Talpă plată


Bucurie mare în familia unui pensionar dat dispărut în ianuarie 2012! Pentru că nu mai au abonamente pe Transurb şi merg agale pe jos, vârstnicii din zonă l-au descoperit pe Ilie B, de 70 de ani, care căzuse într-o groapă din Micro 17. Omul a supravieţuise în tot acest timp chiar cu ceea ce îşi permite să îşi cumpere acasă, din pensie. Mai exact, cu fix nimic!

Dan, căpitan sub plai


Asociaţia Judeţeană a Hoţilor de Buzunare e indignată că autobuzele nu vor mai fi pline de pensionari. „Ştim că-i criză, dar trebuie să trăim şi noi. Nu spun că de la pensionari ieşea mare lucru, dar dacă vor circula doar elevii şi bugetarii de la Primăria Galaţi, ce Doamne, iartă-mă!, o să le mai punem copiilor pe masă?”, se întreabă supărat şeful filialei, Degetlung Ciprian.

De Fel, Portofel


 

Important!

Toate materialele incluse în această pagină sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare. Informaţiile prezentate în această pagină pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse în această pagină sunt proprietatea cotidianului „Viaţa liberă”. Toate drepturile rezervate „Viaţa liberă”.


 

Citit 1991 ori Ultima modificare Vineri, 01 Martie 2013 22:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.