Noi locuri de muncă în Spania

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Galaţi anunţă că, pe data de 25 martie, se va organiza, la Olteniţa (judeţul Călăraşi), o selecţie la care sunt invitate să participe femeile aflate în căutarea unui loc de muncă în Spania, în domeniul agricol.

Astfel, pentru un salariu ce variază între 5,23 şi 5,98 euro pe oră, munca prestată va consta în culesul şi manipularea fructelor, iar contractul de muncă va putea fi încheiat pe perioade cuprinse între 2 şi 6 luni. Data aproximativă a plecării: 10-15 mai a.c..

Gălăţencele care doresc să participe la selecţie trebuie să ştie că, pentru înregistrarea în baza de date a AJOFM Galaţi, în vederea ocupării unui loc de muncă în străinătate, le sunt necesare următoarele documente:

- copie a BI/CI sau paşaport cu valabilitate de minim 6 luni,

- cazier judiciar în original care să ateste că nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni),

- adeverinţă de la medicul de familie cu menţiunea „apt pentru muncă”,

- CV Europass în limba română şi engleză, în format electronic şi o cerere tip. 

Pentru înscrierea la selecţia pentru ocuparea locurilor de muncă în Spania ce va avea loc la sediul AJOFM din Olteniţa, str. Argeşului, nr.111, e nevoie de: paşaport sau buletinul de identitate, înştiinţarea (invitaţia) de la AJOFM, bonul cu numărul de înregistrare a dosarului pentru muncă în străinătate în banca de date a AJOFM.

Cheltuielile pentru deplasarea în vederea participării la bursă vor fi suportate de persoanele care participă la interviu.

Citit 957 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.