REPORTAJ Dezastru pe strada Vezuviului. Canalizările s-au înfundat şi fac viaţa locuitorilor zonei un adevărat iad
Foto: Foto: Vasile Caburgan

REPORTAJ Dezastru pe strada Vezuviului. Canalizările s-au înfundat şi fac viaţa locuitorilor zonei un adevărat iad
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Capacele de canalizare au fost furate, iar gurile de scurgere sunt înfundate de gunoaie


Strada Vezuviului din Valea Oraşului este una dintre străzile care de la începutul anului este plină de apă pluvială, din cauza canalizărilor înfundate. „Problema persistă de luni de zile şi se datorează faptului că au fost furate capacele de canalizare. Cum zona este plină de gunoaie aduse de vânt acestea au obstrucţionat preluarea apelor pluviale şi au transformat strada într-o baltă permanentă”, ne-a spus gălăţeanul Vasile Crintea.

Necazul este că această stradă este în apropierea Pieţei de Gros (a Moldovenilor), dar şi a unei fabrici de pâine situate în imediata apropiere a străzii Vezuviului. Din aceste motive, zona ar trebui să fie igienizată şi să strălucească de curăţenie...

Ieri, însă, pe apa adunată pluteau fel de fel de ambalaje aduse de vânt sau aruncate de diferite persoane, de-a dreapta şi de-a stânga străzii Vezuviului. Trecerea pe această stradă este periculoasă şi pentru pietoni, pentru că strada fiind acoperită de apă trebuie să ai bune abilităţi de echilibristică pentru a putea să te strecori, fiind nevoie chiar să te ţii de gardurile agenţilor economici din zonă!

Cât despre şoferi, teama este la fel de mare că trecerea prin bălţile... Vezuviului i-ar putea atrage într-o capcană deschisă de craterele (de sub bălţi) care s-au format în anii din urmă pe amintita stradă, neglijată complet de municipalitate.

Mizeria este "completată" de cea de pe străzile Lemnari şi Cărămidăriei, unde peisajul de gheenă este prezent la orice pas. E timpul ca Primăria şi Consiliul Local Galaţi să includă între problemele administraţiei şi pe cele din Valea Oraşului şi să lumineze puţin zona. Că doar şi pe acolo sunt contribuabili, nu-i aşa?

Citit 1853 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2013 17:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.