Măsură pentru preţuri mici. Chirii reduse pentru tarabagiii din pieţe

Măsură pentru preţuri mici. Chirii reduse pentru tarabagiii din pieţe
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Veşti bune pentru pieţari şi nu numai. Printr-un comunicat de presă remis redacţiei, Primăria municipiului Galaţi şi Administraţia Pieţelor aduc la cunoştinţă că, pentru a determina producătorii şi comercianţii de fructe şi legume să practice preţuri mici, va fi menţinută reducerea de zece la sută a chiriilor pentru tarabele din pieţele gălăţene pe tot parcursul anului, ceea ce înseamnă un efort financiar de aproximativ 400.000 de lei. Aplicând această reducere, cea mai mare chirie pentru tarabe este în Piaţa Centrală pentru tarabele de 4 metri pătraţi – 10,7 lei pe zi, iar cea mai mică este tot în Piaţa Centrală, pentru tarabe de 2 metri pătraţi, de 5 lei pe zi.
La nivelul Galaţiului, din cele 1159 de tarabe destinate comerţului cu fructe şi legume, 633 sunt gestionate de societăţi comerciale, 127 de producători autorizaţi, iar alte 167 sunt rezervate de producători care şi-au anunţat prezenţa în pieţe. Primăria precizează că, în cazul producătorilor autorizaţi, închirierea tarabei se poate face doar dacă produsele puse în vânzare sunt menţionate explicit în certificatul de producător care trebuie vizat în trimestrul respectiv.

Citit 1613 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2013 18:37

2 comentarii

 • postat de omul.muncii
  Sâmbătă, 13 Aprilie 2013 08:24
  vrajeala tarabagiilor care nu vor micsora preturile li sa promis in campanie de catre USL si special M Stan aceasta reducere,curios ca o respecta ,de fapt este singura promisiune onorata.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Tarabagii vând mai scump decât în supermarket, deci vântul pe la tarabe bate.
  Vineri, 12 Aprilie 2013 23:53
  Tarabagii au dreptul să vândă cum îi crapă capul, treaba lor, vor muri de foame prin prețurile ridicate ce nici în Occident nu sunt văzute, cu un euro, doi, trei pentru niște mizerii de ftucte și legume importate sau de sămânță turcească, fără gust și miros. Prefer supermarket și chiar Piața din Micro 17 ce este mai ieftină, unde basarabenii au marfă țărănească de calitate.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.