O nouă abordare: Cursuri de coaching la Universitatea "Danubius"

O nouă abordare: Cursuri de coaching la Universitatea "Danubius"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Universitatea "Danubius" va găzdui o şcoală de coaching, în parteneriat cu Noble Manhattan Coaching şi cu Insitutul Internaţional de Coaching. Anunţul a fost făcut de rectorul Universităţii "Danubius", Andy Puşcă, la un curs introductiv de coaching, care l-a avut invitat pe Gerard O'Donovan, preşedintele instituţiilor partenere în acest proiect.

"Universitatea noastră se ocupă atât de programe academice, cât şi de formare continuă. Este motivul pentru care am făcut acest parteneriat cu cea mai importantă firmă de coaching din Europa şi una dintre primele cinci la nivel mondial", a explicat rectorul Danubius, conf. dr. Andy Puşcă. Invitatul "Danubius" a explicat în câteva cuvinte ce înseamnă coaching-ul.

"Cooaching-ul înseamnă să ajuţi o altă persoană să atingă niveluri pe care singur nu ar putea să le atingă niciodată. Este o pregătire pentru tot ceea ce înseamnă viaţă: pentru carieră, viaţă de familie, relaţii, management, sănătate, avere. Coaching-ul este, în prezent, a doua industrie din lume în ce priveşte expansiunea, după segmentul IT, pentru că se adresează nu doar corporaţiilor, multinaţionalelor, ci şi oamenilor simpli, care, de exemplu, ar dori să îşi îmbunătăţească viaţa de familie, felul în care relaţionează cu copiii lor", a explicat Gerard O'Donovan.

"Trăim într-o lume incomplet descoperită. Prin coaching ne putem antrena să o cunoaştem mai bine", a completat Iulian Luca, şeful şcolii de coaching de la Universitatea "Danubius".

Citit 1247 ori Ultima modificare Luni, 10 Iunie 2013 15:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.