Transportul în comun încinge spiritele gălăţenilor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce „Viaţa liberă” a publicat joi articolul „Avem troleibuze, dar nu avem ce face cu ele” (privind schimbările produse şi propuse de conducerea societăţii SC Transurb SA în domeniul transportului public de persoane în municipiul Galaţi), am primit pe site-ul www.viata-libera.ro, mai multe comentarii de la cititori, care adresează conducerii societăţii sugestii şi întrebări. 

* Lori: Cere Transurb mărirea numărului de autobuze pe traseul 17, care face legătura între Metro şi Real. „Traseul 102 este supraîncărcat de autobuze şi troleibuze, care merg aproape bară la bară.”

* Altcineva  propune un traseu 102 exclusiv pentru troleibuze: „În primul rând aveţi doar 11-12 troleibuze care nici măcar nu ajung pt. 102! Dacă ,,nu aveţi" ce face cu ele, introduceţi-le pe toate pe 102 şi mai scoateţi din autobuze! Există deja un traseu de la Metro până în Piaţă (12) şi mai este şi traseul 35 Piaţă-Barieră (care ar putea fi prelungit până la Metro)!

* „Ar trebui să "lungiţi" traseul 20 barat până la Parc CFR (aşa cum este 104) – scrie Marina. Este nevoie de autobuze şi în partea aceea a oraşului, mai ales seara şi duminica, când aştepţi şi ele (20 şi 20 barat) se retrag.”

* „Domnilor din conducerea Transurb, noi, elevii şi studenţii din zona Silozului, Siderurgiştilor, vă rugăm să reintroduceţi traseul 11 până la Parc CFR, să avem şi noi cu ce circula şi să avem în acelaşi timp abonamente cu reducere – semnează  Rodica. Acest traseu a fost foarte bun ani de zile şi înlesnea şi transportul nostru spre liceele din zonă şi spre facultăţi. Ne-am săturat să dăm zilnic atâţia bani la maxi-taxi!!! Gândiţi-vă şi la noi, că suntem fără venit!!! Va mulţumim pentru înţelegere!!!”

* Şi un mesaj semnat „locatari din Micro 18”: „Oare de ce s-a mutat staţia de la servis (Traseul 102) mai înapoi spre farmacie (Spitalul Judeţean) vizavi de Neacşu!!! Uitaţi-vă câtă lume se îndreaptă spre blocurile dinspre ieşirea din oraş. Nu ar fi bine o staţie la colţ unde întoarce troleibuzul spre capătul Micro 19?? Aşteptăm răspuns”.

Întrebări variate, din zone diferite, care pot fi considerate sugestii de la gălăţeni pentru Transurb.

Citit 1425 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.