Strada distrugătoare de maşini: Gropile de pe Basarabiei îi trimit pe şoferii gălăţeni direct în service

Strada distrugătoare de maşini: Gropile de pe Basarabiei îi trimit pe şoferii gălăţeni direct în service
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După câteva treceri pe tronsonul dintre Domnească şi Coşbuc, vizita la un mecanic auto devine o necesitate


În ultimul timp, a devenit o adevărată aventură pentru şoferi să intre cu maşinile pe strada Basarabiei, în special pe tronsonul cuprins între Strada Domnească şi Bulevardul George Coşbuc. Este greu de spus dacă respectiva stradă are peste 1.000 de gropi sau dacă pur şi simplu este o groapă în sine.

După ce treci de câteva ori pe Basarabiei, este neapărat necesar să îi faci şi o vizită mecanicului auto, nu de alta, dar sigur vei avea nevoie să îţi schimbi piesele ce ţin de trenul de rulare şi de direcţia maşinii. Nota de plată poate fi una destul de piperată, în funcţie de marca maşinii, şi poate ajunge de la câteva sute până la câteva mii de lei.

În urma unei postări pe Facebook, am aflat că destul de mulţi gălăţeni au fost nevoiţi să apeleze la mecanic după acest tip de excursie urbană. "Eu trec zilnic pe Basarabiei cu maşina de la firmă şi mă doare sufletul, la cum este strada. Am reparat bucşăraia acum două luni şi a început să troncăne iar .Suntem bătaia de joc a autorităţilor, care  nu ştiu decât  să ia bani pe impozite, dar nu fac nimic pentu oraş", a comentat Gigi Răducu. "1.100 RON... reparaţii survenite exclusiv în urma frecventării zilnice a acestei străzi minunate", a spus şi Alex Dorin.

Din păcate, şoferii gălăţeni vor trebui să mai îndure destul de multă vreme coşmarul traficului de pe această stradă, care de altfel este considerată a fi una dintre principalele artere ale oraşului. Potrivit Primăriei, lucrările ar trebui să înceapă peste câteva luni. "Este posibil ca din toamnă să înceapă reabilitarea respectivului tronson. Oricum, probabil că lucrarea va începe concomitent cu reabilitarea străzii Traian", a explicat Mihai Costache, purtătorul de cuvânt al Primăriei Galaţi.

Până la reabilitarea străzii, însă, dacă vor să-şi mai recupereze ceva din pagube, şoferii trebuie să strângă facturile eliberate de service-uri, pentru ca ulterior să acţioneze în instanţă Primăria.

Citit 2751 ori Ultima modificare Luni, 29 Iulie 2013 17:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.