Gropile nimănui dintre blocurile SD6A şi SD6B. Trotuare nereparate de 40 de ani

Gropile nimănui dintre blocurile SD6A şi SD6B. Trotuare nereparate de 40 de ani
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Gropile din tronsonul care desparte blocul SD6A de SD6B ne-au fost semnalate de doi gălăţeni. În zonă, este cea mai uzitată trecere înspre strada Gheorghe Doja, dar de zeci de ani nu s-a pus nicio lopată de beton, ca să astupe craterele. „Nu s-a mai pus asfalt pe trotuarele noastre de când au fost date blocurile în folosinţă. Sunt de atunci vreo patruzeci de ani. Cine să se gândească la faptul că ne putem rupe picioarele prin gropi? Aceeaşi stare deplorabilă este şi în parcarea de lângă aceste blocuri, unde ca să intrăm cu maşina să o garăm, trebuie să facem slalom printre craterele din asfalt. De curând au asfaltat străduţa din spatele ´Staer˝ şi i-am rugat să pună şi aici câteva roabe cu ciment, dar au zis că aşa este proiectul şi că nu au voie”, zice gălăţeanul Călin Mărgărit, în vârstă de 58 de ani.
Parcul de la SD6A
Nici în parcul din spatele blocului SD6A situaţia nu este mai bună. În anii din urmă, oamenii, cu forţe proprii, şi-au amenajat o mică oază de verdeaţă. Au adus bănci, au pus gard din fier cu plasă, au sădit ceva gazon. "Însă, starea de ruină şi sărăcia generală îşi spun cuvântul. La scumpetea care este astăzi nu ne mai putem permite să susţinem aceste lucrări din bugetele noastre de pensionari. Cred că Primăria Galaţi trebuie să dea tonul şi să facă o regulă, pentru ca spaţiile verzi din preajma blocurilor să fie mai bine îngrijite, poate prin asociaţiile de locatari", propune Călin Mărgărit.
Citit 1102 ori Ultima modificare Duminică, 11 August 2013 15:12

1 comentariu

 • postat de MOS CRACIUN
  Luni, 12 August 2013 11:59
  91.216.52.***
  NU mai aveti alte subiecte? Niste gropi in tronson?

  Apare o noua groapa pe str. Saturn, in fata "lizierei" din complexul Tiglina I. Era semnalizata cu o mica crenguta, probabil din "liziera". Vai de strazile noastre.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.