Câinii comunitari - sursă de infecţie pentru gălăţenii din zona Siderurgiştilor

Câinii comunitari - sursă de infecţie pentru gălăţenii din zona Siderurgiştilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ca în mai toate cartierele unui oraş mare cum e Galaţiul, nici locuitorii din zona Siderurgiştilor nu se pot plânge că duc dorul câinilor comunitari. "Sunt la tot pasul şi sunt bolnavi, scormonesc pe la containere şi sunt o sursă permanentă de microbi. Nu înţelegem de ce nu s-a găsit o modalitate prin care să fie adunaţi din locurile publice, măcar cei bolnavi, pentru a fi trataţi? Uitaţi-vă la acest câine (în foto) cum se scarpină! S-a tot vorbit despre acest subiect, dar câinii comunitari sunt în continuare o prezenţă perpetuă pe străzile noastre, în parcuri, la tot pasul", spune Angela Ionescu, pensionară din Galaţi, în vârstă de 80 de ani.

Paragina din spaţiile verzi

O altă nedumerire a gălăţencei noastre vizează spaţiile verzi neîngrijite, câte au mai rămas prin urbea noastră. "De ce nu sunt folosiţi oamenii care primesc ajutoare sociale şi sunt în evidenţa Primăriei Galaţi, potrivit Legii 416 din 2001? Ca să nu spun că nici marile artere din municipiul nostru nu arată cum ar trebui să arate. Sunt fără flori proaspete, în timp ce spaţiile verzi din jurul blocurilor sunt în mare paragină", observă cetăţeanca noastră.

Citit 1119 ori Ultima modificare Duminică, 11 August 2013 15:04

4 comentarii

 • postat de CLI
  Marți, 13 August 2013 08:33
  62.107.23.***
  In tot orasul sunt haite de javre. Propun primarului un experiment si un pariu . Sa inregistreze latraturile haitelor din diverse cartiere si sa le compare cu inregistrarile facute in oricare sat din judet . Pariez ca in Galati urletele si latraturile sunt de zeci de ori mai intense. Oare pana cand orasul v-a fi o tarla ...... Domnule primar ,faceti ceva si in aceasta privinta ,nu va mai uitati in gurile babelor isterice ,iubitoare de javre . Oricand este posibila o epidemie declansata de puzderia de fecale care sunt peste tot ,se usuca , ajung praf si de aici in ochii ,plamanii , pe alimentele si in casele galatenilor.
  0
  1
  Raportează
 • postat de Vasile Braileanu
  Luni, 12 August 2013 10:38
  79.242.57.***
  Cainii nu sunt asa infecti precum gunoaiele arhiprezente langa toate containerele de gunoi ale Galatiului.
  0
  0
  Raportează
 • postat de domnul domn
  Luni, 12 August 2013 10:15
  89.136.186.***
  treceti si prin centru aleia ,, peuri ,, pe la ora 04 incepe si corul
  0
  0
  Raportează
 • postat de eu
  Luni, 12 August 2013 09:19
  109.99.192.***
  DA DE CIOROI nu spuneti nimic ca stau ca SMECHERII la intersectia de la general si fac legea
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.