Gălăţenii din Ţiglina III sesizează, Primăria răspunde / Alee pietonală nereparată de 40 de ani

Gălăţenii din Ţiglina III sesizează, Primăria răspunde / Alee pietonală nereparată de 40 de ani
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Aleea pietonală dintre blocurile C9 şi A18 din cartierul Ţiglina III nu a mai fost reparată de peste patruzeci de ani. Starea degradată, una cu pământul, a trotuarelor din această parte a oraşului nu este singulară. Lipsa unei mâini de gospodar se simte în tot oraşul, dar mai ales în cartierele periferice, unde nu a mai fost pusă o lopată de ciment de zeci de ani”, ne sesizează Mihai Prodan, locuitor din Ţiglina III.

La faţa locului, proprietarii de la cele două blocuri ne-au plimbat prin împrejurimi, unde am constatat că paragina de pe aleile pietonale pune la grea încercare picioarele pietonilor. „Unii dintre vecinii noştri, contribuabili, au o anumită vârstă şi le este destul de greu să se deplaseze. Stratul de ciment este atât de mult deteriorat, încât aleile au devenit adevărate capcane”, adaugă Ion Popa.

După ce terminăm lucrările în Micro 39...

„Cunoaştem care este starea aleilor pietonale din municipiul Galaţi, dar nu putem acţiona pe toate fronturile în acelaşi timp. În prezent, atenţia Primăriei Galaţi este îndreptată înspre repararea trotuarelor şi a spaţiilor verzi din Micro 39. În Ţiglina III vom ajunge cam peste două luni, pentru a reînnoi asfaltul de pe trotuare, pentru a reamenaja micile spaţii verzi şi pentru a pune, unde este cazul, garduri de tip ˝metro˝ (plasă)”, ne-a precizat Mihai Costache, purtător de cuvânt al Primăriei Galaţi.

Reprezentantul Administraţiei publice locale a vorbit despre programul de refacere a aleilor pietonale din cartierele noastre ca despre „o certitudine” şi a precizat că prioritare sunt şi vor fi (şi) lucrările de reparaţii din porţiunile de carosabil din staţiile de autobuz.

Citit 1744 ori Ultima modificare Joi, 15 August 2013 17:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.