Bacalaureatul 2009, la îndemâna candidaţilor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ca să vă facem pregătirea pentru examene mai uşoară, dar şi mai eficientă, am strâns la un loc toate informaţiile utile susţinerii Bacalaureatului.

Avem disponibile pe acest site toate documentele, în format pdf, pe care orice licean ar trebui să le parcurgă înainte de a da probele acestui examen.

Excepţie fac doar variantele de itemi pentru probele scrise, accesibile de pe pagina de internet a Ministerului Educaţiei, variante care, de altfel, au rămas neschimbate de anul trecut.

Ce găsiţi aici

Daţi click AICI sau pe banderola albastră din dreapta acestei pagini şi veţi găsi informaţiile complete despre examenul pe care urmează să îl daţi, cuprinse în Metodologia de organizare şi desfăşurare a examenului de Bacalaureat 2009.

Am postat precizări utile, întocmite de Ministerul Educaţiei, în pregătirea probelor orale ale căror subiecte nu sunt publice. Este vorba despre modelele de subiecte, baremele şi precizările furnizate pentru limba şi literatura română şi pentru limbile moderne.

De asemenea, părinţii voştri îşi pot face planuri de vară în funcţie de calendarul probelor de Bacalaureat, pe care vi-l punem tot noi la dispoziţie.

Vouă, dragi liceeni, nu vă rămâne decât să vă puneţi cu burta pe carte.

Citit 711 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.