„Săptămâna porţilor deschise” la Seminarul Teologic Gălăţean

„Săptămâna porţilor deschise” la Seminarul Teologic Gălăţean
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Seminarul Teologic „Sfântul Apostol Andrei” va marca între 25 şi 28 noiembrie „Săptămâna Porţilor Deschise”. Este o bună ocazie ca şcolile să vină, să vadă şi să se pună în temă cu activităţile acestei instituţii unde sunt pregătiţi viitorii "pescari de oameni" - preoţii. Manifestările din săptămâna viitoare vor fi puse sub semnul vieţii şi lucrării Sfântului Apostol Andrei şi vor fi privite din punct de vedere literar, istoric, teologic, iconografic.

Lucrarea Apostolului Andrei este sursă de inspiraţie pentru şcolarii Seminarului Teologic - de la clasa a II-a - în cadrul Atelierului de pictură "Apostolul Andrei văzut prin ochi de copil". Pe lângă multe alte activităţi, seminariştii de la clasa de Patrimoniu vor organiza, între 28-30 noiembrie, tradiţionala expoziţie de icoană bizantină, în cadrul Anului închinat „Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena”.

Citit 2090 ori Ultima modificare Vineri, 22 Noiembrie 2013 17:33

3 comentarii

 • postat de Catalin
  Sâmbătă, 23 Noiembrie 2013 19:29
  92.85.249.***
  O scoala de DOi bani! Nu merita sa existe, ce care ajung acolo isi rateaza destinele.
  5
  5
  Raportează
 • postat de Doamne, nu ne da uitarii...
  Sâmbătă, 23 Noiembrie 2013 14:55
  66.54.89.***
  Cine nu stie oare ce este Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie? Cine poate desparti aceste suflete de copii de aceasta Sfanta si minunata taina?! Inalt Prea Sfintite Parinte Casian rezolvati aceasta problema, va rugam. Si totodata va imploram sa o aduceti inapoi pe stimata d-na Marcela Margarit!
  2
  12
  Raportează
 • postat de Suflet de copil
  Sâmbătă, 23 Noiembrie 2013 08:22
  79.116.105.***
  Ii dorim o intoarcere grabnica d-nei Marcela Margarit si lui Vladut. Copiii va asteapta cu nerabdare. Sunteti de neinlocuit. Sunteti o mama si in acelasi timp o bunica in adevaratul sens al cuvantului. Dragostea, profesionalismul si bunatatea dvs. au ramas in inimile noastre, stimata d-na invatatoare!
  2
  12
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.