Cele mai frumoase sărbători sunt în familie: La Elfbebe, ai magie într-o jucărie (P)

Cele mai frumoase sărbători sunt în familie: La Elfbebe, ai magie într-o jucărie (P)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Când ai copii, sărbătorile în familie sunt magice! Iar cei de la Elfbebe, magazinul de jucării pentru copii şi bebeluşi, situat lângă Orange-ul din Ţiglina, ştiu asta foarte bine! La ei în magazin, elfii, ajutoarele de nădejde ale Moşului, au pregătit cele mai frumoase cadouri. Fie că mezinii familiei au doar câteva luni şi vreţi să le coloraţi micul univers cu cele mai năstruşnice zornăitoare ori pluşuri, fie că au deja 8-10 ani şi au deja pretenţii în materie de jucării, la Elfbebe găsiţi tot ce le place lor.

Păpuşa vorbitoare Sofia şi piraţii lui Jack

Aprovizionaţi direct de Moş Crăciun, elfii au făcut stocuri cu jucăriile în trend: păpuşa vorbitoare Sofia, setul „Jack şi piraţii”, gama Cars, Thomas şi prietenii, Winnie şi prietenii Tomi. Toate sunt extrem de îndrăgite de copii, mai ales că sunt jucării interactive, şi cu siguranţă se vor bucura să le găsească în ghetuţe ori sub brad.

Nu lipsesc de pe rafturile Elfbebe nici jucării clasice – maşini şi păpuşi de toate soiurile şi mărimile. Nu în ultimul rând, dacă vreţi să îmbinaţi magia sărbătorilor cu utilul, atunci ar fi păcat să nu vedeţi jucăriile educative. Gamele Lego şi Playmobil, maşina de tricotat, jucăria „Ceasornicarul” sau trusele de traforaj sunt foarte apreciate de părinţi şi de copii.

Puteţi câştiga un iPad 4!

Dacă nu aveţi timp să le faceţi o vizită la magazinul din Ţiglina, atunci ajutoarele Moşului sunt de găsit şi online, la www.elfbebe.ro, mai ales că beneficiaţi şi de transport gratuit. De altfel, responsabil direct cu pregătirile pentru sărbători la Elfbebe, George Drăghici, marketing manager, îi invită pe părinţi să îşi facă din timp cumpărăturile. „Ne-am dori ca toţi copiii să simtă din plin magia sărbătorilor! Iar fără ajutorul părinţilor, în lipsa timpului şi a răbdării de a alege o jucărie, s-ar putea ca sărbătorile să piardă ceva din frumuseţe. Fiecare copil e unic în felul său, acesta e şi sloganul nostru. Iar alegerea jucăriei pentru el nu e chiar puţin lucru.” Aşa că nu mai întârziaţi să daţi o raită în magazinul elfilor, pentru că veţi participa şi la tombola de Crăciun, unde puteţi câştiga mai multe premii, printre care şi o tabletă iPad 4!

Citit 2246 ori Ultima modificare Joi, 05 Decembrie 2013 11:40