Se pot face îmbunătăţiri/ O intrare în oraş bine marcată, slab luminată

Se pot face îmbunătăţiri/ O intrare în oraş bine marcată, slab luminată
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Până ce autorităţile se vor hotărî la care anume intrare în oraş va fi plasat simbolic, drept „monument” pentru un oraş-port, o şalupă, Gara CFR este deja onorată cu o veche locomotivă, cu aburi, autentică şi romantică. Plasat chiar în faţa clădirii Gării de călători, „monumentul” este bine venit. Din păcate, parcarea din faţă, mai tot timpul plină, mai ia din „vedere”, răpind din monumentalitate. Iar eclerajul nu este suficient, micile reflectoare luminând doaptea doar puţin, o parte din locomotivă, fără energie. Şi în materie de reflectoare se cere artă, căci un unghi bun pune mai bine în valoare un obiectiv.

Citit 1433 ori Ultima modificare Marți, 17 Decembrie 2013 17:26

1 comentariu

 • postat de zola
  Joi, 19 Decembrie 2013 06:29
  5.13.198.***
  Respect aceasta initiativa. Este un inceput bun. Galatenii merita mult mai mult. Autoritatile ar putea face mai multe cu privire la taximetristii smecherasi stationati in fata garii. Daca le ceri o cursa mai mica de 1-2 km, nu te duc, daca ai "norocul" sa accepte, nu pornesc ceasurile si fraieresc lumea. Nu mai spun, daca te afli in cazul in care ei te simt ca nu esti galatean !
  Sfatul: inainte de a ajunge trenul in gara, sunati prin telefon la o firma locala de taxi si evitati astfel mafiotii !
  Oare pe taximetristii ce se afla parcati in capatul starzii primaverii-iesire la str Brailei(Chip si Dale/vis a vis de B Transilvania), nu-i vede nimeni? Au alocate 10 locuri de stationare si mereu gasesti cel putin 15, daca nu 20 de masini ! Blocheaza si parcarile riverane, ocupand locurile ce nu le sunt alocate !
  Situatia asta este deja de mult timp.
  0
  6
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.