Din necazurile gălăţenilor: Cu impozitul la zi, somat să plătească

Din necazurile gălăţenilor: Cu impozitul la zi, somat să plătească
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

"Pe 6 decembrie 2013 am primit acasă un plic recomandat de la Primăria Municipiului Galaţi, Direcţia Generală de Buget-Finanţe, Serviciul de urmărire şi executare silită, amenzi, pe numele Nichita Todosia, prin care mama mea era înştiinţată că figura în evidenţa fiscală cu suma de plată 113 lei, pentru care s-a început executarea silită în temeiul titlului executoriu anexat, emis de Primăria Galaţi.

Menţionez că am plătit impozitul pe apartament pe data de 15 ianuarie şi pe 19 noiembrie a.c., fiind şi scutit de la plata impozitului pe clădire, din partea administraţiei blocului. Mama mea fiind bolnavă de demenţă mixtă de patru ani, a făcut criză de nervi, încât era să aibă un nou atac AVC.

Culmea tupeului Administraţiei financiare este că am fost pe 10 decembrie 2013 la ghişeu, ca să-mi explice problema, şi am fost anunţat că mama mai are de plătit 6 lei, cheltuieli de judecată. Deci, cu chitanţele plătite la zi, în loc să-şi ceară scuze, mă pun să plătesc cheltuieli de judecată. Bătaie de joc la adresa bunilor plătitori!"

Citit 2010 ori Ultima modificare Joi, 19 Decembrie 2013 17:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.