Nemulţumirile unui locuitor din Micro 13 B / Cartierele mărginaşe au rămas fără luminiţe

Nemulţumirile unui locuitor din Micro 13 B / Cartierele mărginaşe au rămas fără luminiţe
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

"Locuiesc în Micro 13 B. La noi în cartier nu vin sărbătorile. An de an suntem vitregiţi în privinţa frumoaselor luminiţe şi a ghirlandelor. Toţi locatarii acestui cartier sunt supăraţi de modul cum suntem trataţi în fiecare an, când vin sărbătorile. E un cartier mărginaş al oraşului şi la noi nu se pune nicio instalaţie ornamentală de iluminat, deşi într-un număr al ziarului "Viaţa liberă" s-a scris că s-au cheltuit mii de euro pentru sărbători.

Vrem să fie frumos şi la noi în cartier, vrem şi noi să privim de la balcoane aceste luminiţe. Avem şi noi vreo trei străzi în cartier pe care nu s-a montat nicio luminiţă.

Degeaba s-au umplut Centrul şi Ţiglinele cu steluţe. Cine le vede? Noi am îmbătrânit, ne deplasăm mai greu. Şi la noi în cartier este un rondou ca în Micro 40, lângă cele două magazine Lidl şi Billa 2. Faceţi comparaţie cu ce s-a montat în Micro 40, pe când la noi nimic. Faceţi comparaţie între intrarea în oraş din Cartierul Dunărea şi intrarea în Micro 13B. Strada Feroviarilor taie cartierul în două, cu o bifurcaţie spre strada 9 Mai şi spre cele patru blocuri ANL. Şi totuşi, nicio luminiţă pe niciun stâlp. Aceeaşi situaţie este în Micro 39 C, de la Billa 2 spre Talcioc."

Citit 1393 ori Ultima modificare Duminică, 29 Decembrie 2013 16:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.