PAMFLET/ Cudălbenii au descoperit leacul împotriva mahmurelii: "Pur şi simplu nu ne oprim niciodată din băut"

PAMFLET/ Cudălbenii au descoperit leacul împotriva mahmurelii: "Pur şi simplu nu ne oprim niciodată din băut"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Revoluţionar! Cudălbenii au descoperit leacul împotriva mahmurelii: "Pur şi simplu nu ne oprim niciodată din băut"

Cudălbenii au reuşit să găsească o soluţie împotriva celui mai de temut duşman al consumatorilor de alcool, mahmureala. După ani de studiu intens, cercetătorii din localitate au decretat că singura soluţie e să nu te opreşti din băut. "Era la mintea cocoşului. Mahmureala se instalează a doua zi după beţie. Dar dacă nu te opreşti niciodată din beţie când să se mai instaleze mahmureala? Mai simplu de atât nu se poate", a explicat Gelu Păhărel, cercetător din Cudalbi.

Michael Bolton nu va mai fi chemat la Galaţi/ Nu a vrut să facă factură mai mare decât valoarea încasată

Cântăreţul de muzică uşoară Michael Bolton nu va mai veni niciodată în Galaţi să concerteze. Cel puţin aşa susţin surse din Primărie, care au declarat în exclusivitate pentru rubrica de pamflet a "Vieţii libere" că muzicianul a fost foarte cinstit cu organizatorii concertului de Revelion. "Pur şi simplu nu a vrut să accepte să ne facă o factură mai mare decât valoarea concertului. Spunea că nu înţelege sistemul ăsta. Adică el a cerut 50.000 de euro şi ne dă factură pe 50.000 de euro. Noi i-am spus că îi plătim şi dările pentru diferenţa de bani, că nu trebuie să îşi facă griji, dar el nu şi nu", a spus o sursă din Primărie, care s-a ocupat direct de concert. Contactat telefonic, Michael Bolton a recunoscut incidentul. "Au vrut să le fac factură mai mare şi să îmi dea bani mai puţini. Nu înţeleg la ce ar fi ajutat asta. Eu sunt un tip onest. Dacă cer nişte bani fac şi factura la fel. Am auzit că e o modă la voi în Galaţi. Am vorbit la plecare şi cu Smiley şi mi-a zis că şi el când vine la Galaţi face la fel. Ia 5.000 de euro şi face factură pe 8.000", ne-a declarat telefonic Michael Bolton.

Prezent la o partidă de poker în Galaţi, Sălăgeanu a profitat de ocazie şi s-a prezentat la reunirea Oţelului

După ce a participat la un turneu de poker desfăşurat la Galaţi în noaptea de duminică spre luni, fostul fundaş stânga al Oţelului, actualmente component al echipei FC Vaslui, Adrian Sălăgeanu a venit dis-de-dimineaţă şi la reunirea Oţelului. "Era cam confuz, se vedea că nu dormise prea mult. A venit şi şi-a cerut scuze pentru întârziere", a declarat antrenorul Ewald Lienen. Surse din club afirmă că nu e prima dată când Sălăgeanu face astfel de confuzii. "A mai venit de multe ori la antrenamente direct din cazinou, de la sălile de joc. Probabil că şi acum s-a gândit că dacă s-a terminat meciul de poker e timpul să se prezinte la antrenamentul echipei", a completat Narcis Răducan.

Doar cinci suporteri au protestat faţă de desfiinţarea CF Brăila / La aceeaşi oră, Steaua juca amical cu Nuremberg

Doar cinci suporteri au reuşit să se strângă la un protest legat de desfiinţarea echipei de fotbal CF Brăila, organizat zilele trecute în oraşul vecin. Surse din administraţia brăileană susţin că la protest s-ar fi putut aduna peste 50.000 de oameni, numai că neşansa a făcut ca la aceeaşi oră să se transmită în direct meciul amical Nuremberg - Steaua (scor 5-1). "A fost prost pus protestul la ora aia. Toată lumea se uita la meciul primei echipe din oraş", a declarat Nelu Ciobanu, brăilean.


Precizare

Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1450 ori Ultima modificare Joi, 16 Ianuarie 2014 18:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.